Ga naar de inhoud

Persbericht

Louwman BYD groeit en breidt netwerk verder uit

Delen

Louwman BYD groeit en breidt netwerk verder uit

  • In het eerste kwartaal 2024 breidt Louwman BYD haar sales- en servicelocaties uit in lijn met de groeiambitie van het merk in Nederland.
  • Dekking wordt verder uitgebreid met BYD Meppel, BYD Apeldoorn, BYD Utrecht en BYD Arnhem.

Louwman BYD breidt haar netwerk in hoog tempo uit. Bestaande en nieuwe partners openen in 2024 nieuwe sales- en servicelocaties verspreid over het land. Met de uitbreiding van het BYD netwerk voor sales en service geeft Louwman BYD gestalte aan de groeiambities van het merk in Nederland.

In juli 2022 opende Louwman BYD haar eerste showroom in Amsterdam. Kort daarna volgde Rotterdam en opende de locatie in Eindhoven haar deuren. Louwman BYD beschikt daarnaast al over twee service- en proefritlocaties in Arnhem en Groningen.

Dekking Noord- en Midden Nederland

Met haar service- en proefritlocatie in Groningen is ADG Groep al bekend met BYD. Hier komt een volledig nieuwe locatie in Meppel bij die zowel sales als service zal beslaan. Hiermee wordt BYD beter bereikbaar in noordelijk Nederland. 

Voor midden Nederland introduceert Louwman BYD een nieuwe partner: Bochane Groep. Onder de naam BYD Utrecht en BYD Apeldoorn worden sales- en servicelocaties geopend.   

In Arnhem, waar een service- en proefritlocatie is gevestigd, wordt door Louwman een nieuwe sales- en servicelocatie ingericht. 

Groeiambitie 

General Manager Louwman BYD Lucas van Schijndel is trots op de stappen die gemaakt zijn. “In zeer korte tijd is een volledig operationele organisatie opgezet die dag in dag uit hard werkt om BYD in Nederland op de kaart te zetten. De uitbreiding van het netwerk draagt bij aan de groeiambitie van Louwman en BYD. Bij een groeiende line-up in personenauto’s en bedrijfswagens past een dito netwerk waarin persoonlijk contact en klantgerichtheid centraal staan.”  

Timing 

BYD Meppel, BYD Utrecht, BYD Apeldoorn en de vernieuwde locatie van BYD Arnhem openen in het eerste kwartaal van 2024. 

-Einde persbericht-

Persberichten

BYD SEAL U nu ook met slimme DM-i plug-in hybridetechnologie

Alle ervaring die BYD als wereldwijd grootste fabrikant van New Energy Vehicles al sinds 2008 heeft opgedaan met plug-in hybridetechnologie, betaalt zich uit in de nieuwe BYD SEAL U DM-i. Het eerste PHEV-model van BYD in Nederland overtuigt niet alleen met een elektrische actieradius van maximaal 125 km en een totale range tot ruim 1.100 km (beide WLTP), maar ook met hoge prestaties en lage brandstofverbruikscijfers.

Lees meer

Euro 2024 dreamteam: Giovanni van Bronckhorst en Louwman BYD

Met Charge Up Your Game gaat Louwman BYD met Giovanni van Bronckhorst op weg naar het komende Europees kampioenschap voetbal (14 juni- 14 juli). Samen laten ze zien hoe je grote sportieve én duurzame dromen kunt waarmaken. Beweging en technologie zijn daarbij de verbindende factoren.

Lees meer

Louwman BYD official partner van Beach Cleanup Tour 2024

Louwman BYD heeft zich als partner verbonden aan Stichting De Noordzee in de Beach Cleanup Tour, die plaatsvindt van 1-15 augustus aanstaande. Tijdens deze Tour gaan duizenden vrijwilligers het strand op om troep op te ruimen. Omdat de organisatie ook op het gebied van vervoer zo milieuvriendelijk mogelijk wil opereren, stelt Louwman BYD diverse volledig elektrisch aangedreven (bedrijfs)wagens ter beschikking.

Lees meer

Contact opnemen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Naar Bydauto.nl

Een grootse EV-bouwer. Met de grootste dromen. Ga naar de hoofdwebsite van BYD.