Ga naar de inhoud

Persbericht

Focus op kwaliteit: BYD verbetert garantievoorwaarden

Delen

Focus op kwaliteit: BYD verbetert garantievoorwaarden

  • Alle BYD-modellen nu met verbeterde garantietermijnen én -voorwaarden 
  • Altijd zes jaar fabrieksgarantie, acht jaar voor batterij en elektromotor 
  • Nieuwe voorwaarden gelden ook voor huidige BYD-rijders 
  • Garantie is autogebonden en dus overdraagbaar 

Het streven naar perfectie is vast verankerd in het DNA van BYD. Dit vertaalt zich in een hoog kwaliteitsniveau voor alle modellen. Om dat kracht bij te zetten, verbetert het snel groeiende merk de garantievoorwaarden. Alle nieuwe BYD-personenautomodellen worden nu standaard geleverd met zes jaar algemene garantie en acht jaar garantie op het accupakket en de elektromotor, inclusief de aansturing ervan. De carrosserie is twaalf jaar gegarandeerd. Dat is ook goed nieuws voor iedereen die nu al BYD rijdt: de nieuwe voorwaarden gelden óók voor modellen die al op kenteken zijn gezet. Daarnaast is de garantie gekoppeld aan de auto en dus overdraagbaar.  

Tot nu toe golden bij BYD verschillende garantievoorwaarden voor verschillende modellen. Vanaf nu profiteren alle BYD-modellen van nog ruimere termijnen en de daaraan gekoppelde maximum kilometrages. Daarmee krijgt zorgeloos genieten van elektrisch rijplezier een nieuwe dimensie. 

Zes, acht, twaalf 

Alle BYD-personenautomodellen worden vanaf nu standaard geleverd met zes jaar volledige fabrieksgarantie (was 4 of 5 jaar) of een maximum kilometrage van 150.000 (was 120.000 of 100.000). De garantie op de innovatieve, kobalt- en nikkelvrije Blade Battery bedraagt onveranderd acht jaar, maar het daaraan gekoppelde maximum kilometrage is uitgebreid tot 200.000 km, SOH ≥70% (was 160.000 km voor bepaalde modellen). De elektromotor en de aansturing ervan zijn nu gedurende acht jaar, met een maximum van 150.000 km gegarandeerd (was 5 jaar of 100.000 km voor bepaalde modellen). De carrosseriegarantie strekt zich vanaf nu uit over een periode van 12 jaar. 

Ook bestaande rijders profiteren 

De verbeteringen gelden niet alleen voor nieuwe BYD-modellen. Ook klanten die al eerder een model van BYD aanschaften profiteren ervan: de nieuwe garantievoorwaarden gelden met terugwerkende kracht óók voor alle BYD-personenautomodellen die tot nu toe op kenteken zijn gezet. 

Persberichten

BYD SEAL en BYD DOLPHIN bekroond met 5 sterren in Euro NCAP

De volledig elektrische BYD SEAL en BYD DOLPHIN zijn bekroond met de maximale vijf sterren door Euro NCAP, het toonaangevende onafhankelijke veiligheidsinstituut van Europa.

Lees meer

BYD ATTO 3: maximale score bij Green NCAP test

De BYD ATTO 3 heeft bij het onafhankelijke Green NCAP milieuassessment de maximale score van 5 sterren behaald. De elektrische cross-over scoorde hoog op alle individuele testcriteria. De gemiddelde score van 9,7 op een schaal van 10 onderstreept de energie-efficiency van de BYD ATTO 3 op overtuigende wijze.

Lees meer

BYD maakt prijzen SEAL bekend

Het modellenoffensief van BYD krijgt een nieuwe boost met de introductie van de BYD SEAL. In de gestroomlijnde en sportieve elektrisch aangedreven sedan komen intelligente technologie en rijdynamiek samen. Hij beschikt standaard over een efficiënte 82,5 kWh-Blade Battery, die vrij is van nikkel en kobalt. Met krachtige elektromotoren en keuze uit versies met achterwiel- of vierwielaandrijving biedt de BYD SEAL rijplezier op maat.

Lees meer

Contact opnemen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Naar Bydauto.nl

Een grootse EV-bouwer. Met de grootste dromen. Ga naar de hoofdwebsite van BYD.