Ga naar de inhoud

Persberichten

Euro 2024 dreamteam: Giovanni van Bronckhorst en Louwman BYD

Delen

Euro 2024 dreamteam: Giovanni van Bronckhorst en Louwman BYD

  • BYD official E-Mobility Partner van UEFA EURO 2024 
  • Charge Up Your Game: passie voor voetbal en duurzame mobiliteit komen samen 
  • Giovanni van Bronckhorst: coach met doelen voor een betere wereld

UEFA EURO 2024 heeft alles in zich om een sportief succes te worden, maar de organisatie heeft ook grote groene en duurzame ambities. Daarom heeft BYD, ‘s werelds grootste fabrikant van elektrische auto’s zich als Official E-Mobility Partner verbonden aan het Europees kampioenschap voetbal dat van 14 juni-14 juli plaatsvindt in Duitsland. In Nederland brengt Louwman BYD de passie voor voetbal en mobiliteit samen met Charge Up Your Game. Giovanni van Bronckhorst is coach van deze campagne.  

Met Charge Up Your Game gaat Louwman BYD met Giovanni van Bronckhorst op weg naar het komende Europees kampioenschap voetbal (14 juni- 14 juli). Samen laten ze zien hoe je grote sportieve én duurzame dromen kunt waarmaken. Beweging en technologie zijn daarbij de verbindende factoren. Bij het Europees Kampioenschap Voetbal zijn de spelers in topconditie. Daarbij is de voetbalsport continu in ontwikkeling. Zo dragen nieuwe technologieën bij aan een vlotter en eerlijker spelverloop. BYD maakt duurzame dromen waar. Met behulp van hoogwaardige, innovatieve technologieën zijn elektrisch aangedreven modellen als de SEAL, de ATTO 3 en de DOLPHIN in topvorm en maken ze reisbewegingen duurzamer. Dit sluit aan bij BYD’s missie om de aarde op een verantwoorde, groene manier door te geven aan toekomstige generaties. Deze en andere dromen en doelen komen uitgebreid aan bod tijdens aansprekende activaties en evenementen.  

Gio: samen scoren 

Giovanni van Bronckhorst heeft een grote naam opgebouwd in het (inter)nationale voetbal. De oud-speler van onder meer Feyenoord, Arsenal en Barcelona én het Nederlands elftal heeft twee EK-deelnames achter zijn naam staan. Tegenwoordig is hij coach en maakt hij werk van S.V. Gio, de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Daarmee zet hij jongeren uit Groep 7 en 8 aan om hun eigen droom te formuleren en er naartoe te werken. Je best doen op school, een gezonde levensstijl, sport en (vooral) plezier zijn daarbij de kernpunten. Giovanni van Bronckhorst: “BYD en ik hebben elkaar gevonden omdat we ieder op onze eigen manier werk willen maken van een betere toekomst. Met Charge Up Your Game hebben we daarbij één doel: samen scoren!” 

Stéphanie Ruitenbeek van Louwman BYD over Charge Up Your Game en de samenwerking met Gio: ‘ ”Met Charge Up Your Game vieren we het EK en brengen we de passie voor voetbal en duurzame mobiliteit samen. Duurzame mobiliteit gaat niet over minder bewegen, maar over elke beweging duurzamer maken. In Gio hebben we een hele fijne partner gevonden die als geen ander begrijpt dat techniek essentieel is om vooruit te komen. Daarnaast zien we in zijn foundation S.V. Gio een prachtige inzet voor het creëren van een beter leven voor de volgende generatie. Dat is waar we als BYD ook elke dag voor gaan.”

–Einde persbericht–

Over BYD – de grootste fabrikant van geëlektrificeerde auto’s ter wereld
BYD is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van elektrische voertuigen met een oorsprong in de ontwikkeling van innovatieve batterijtechnologie. De ambities van het bedrijf zijn verankerd in de naam: BYD staat voor ‘Build Your Dreams’. BYD wil de wereld minder afhankelijk maken van fossiele brandstoffen door een compleet ecosysteem voor schone energie te creëren. BYD is de grootste fabrikant van geëlektrificeerde auto’s ter wereld en ontwikkelt daarnaast andere technologische producten zoals zonnepanelen, thuisaccu’s en skytrains. Sinds de oprichting in 1995 is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider met 700.000 medewerkers, meer dan 70 (productie-)vestigingen. In meer dan 70 landen rijden voertuigen van BYD. Als bedrijf dat met innovaties streeft naar een groenere wereld, is BYD opgenomen in de Fortune 500.

Over BYD Nederland
In juli 2022 maakten BYD en Louwman Group hun samenwerking bekend voor de introductie van BYD in Nederland. Als ervaren dealergroep met een sterke marktpositie verzorgt Louwman een volledig online en offline netwerk voor alle verkoop- en serviceactiviteiten van de elektrische personenauto’s van BYD. Er rijden nu zeven elektrische modellen op de Nederlandse wegen: de BYD DOLPHIN,  ATTO 3, SEAL, SEAL U, HAN, TANG en de bedrijfswagen ETP3. Voor meer informatie over BYD Nederland, ga naar www.bydauto.nl.

Persberichten

BYD SEAL U nu ook met slimme DM-i plug-in hybridetechnologie

Alle ervaring die BYD als wereldwijd grootste fabrikant van New Energy Vehicles al sinds 2008 heeft opgedaan met plug-in hybridetechnologie, betaalt zich uit in de nieuwe BYD SEAL U DM-i. Het eerste PHEV-model van BYD in Nederland overtuigt niet alleen met een elektrische actieradius van maximaal 125 km en een totale range tot ruim 1.100 km (beide WLTP), maar ook met hoge prestaties en lage brandstofverbruikscijfers.

Lees meer

Euro 2024 dreamteam: Giovanni van Bronckhorst en Louwman BYD

Met Charge Up Your Game gaat Louwman BYD met Giovanni van Bronckhorst op weg naar het komende Europees kampioenschap voetbal (14 juni- 14 juli). Samen laten ze zien hoe je grote sportieve én duurzame dromen kunt waarmaken. Beweging en technologie zijn daarbij de verbindende factoren.

Lees meer

Louwman BYD official partner van Beach Cleanup Tour 2024

Louwman BYD heeft zich als partner verbonden aan Stichting De Noordzee in de Beach Cleanup Tour, die plaatsvindt van 1-15 augustus aanstaande. Tijdens deze Tour gaan duizenden vrijwilligers het strand op om troep op te ruimen. Omdat de organisatie ook op het gebied van vervoer zo milieuvriendelijk mogelijk wil opereren, stelt Louwman BYD diverse volledig elektrisch aangedreven (bedrijfs)wagens ter beschikking.

Lees meer

Contact opnemen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Naar Bydauto.nl

Een grootse EV-bouwer. Met de grootste dromen. Ga naar de hoofdwebsite van BYD.