Ga naar de inhoud

Coming soon.

BYD SEAL

570 kmActieradius WLTP
€ TBAVanafprijs incl. BTW
180 km/hMax. snelheid

De BYD SEAL is een aansprekende, dynamische, sportieve en geavanceerde 100% elektrische sedan. Een meerdaags avontuur? Met een zeer efficiënte 82 kWh Blade Battery en een range tot 570 km (WLTP) hoef jij nergens op in te leveren. In slechts 26 minuten laad jij de SEAL op van 30-80%. De SEAL is leverbaar met zowel achterwielaandrijving als vierwielaandrijving.

Blijf op de hoogte

Slank silhouet

De BYD SEAL kenmerkt zich door strakke, atletische lijnen. Met een lage neus, de vloeiende A-stijl, de ronde vorm van het dak en de aflopende lijnen naar de achterkant doet het silhouet natuurlijk en sportief aan. Even technisch: de gestroomlijnde carrosserie van de SEAL heeft een weerstandscoëfficiënt van 0,219. Dat is extreem laag!

Blade Battery

De BYD SEAL is de eerste auto die gebruik maakt van Cell-to-Body technologie (CTB). Dit zorgt ervoor dat de Blade Battery nóg veiliger is. Daarnaast heeft de technologie als voordeel dat de BYD SEAL 10 mm lager is dan een vergelijkbare auto met een traditionele structuur. Dat vertaalt zich in een laag profiel, een optimale stroomlijn en extra visuele impact. Tel hier de 82 kWh Blade Battery en de range tot 570 km bij op en je hoeft nergens op in te leveren. Snel laden gaat van 30-80% in slechts 26 minuten.

Performance

Met de krachtige achterwielaangedreven versie van de SEAL ga je van 0-100 km/h in 5,9 tellen met 313 pk. Wil je nog meer performance? Dan kies je voor de vierwielaangedreven variant, waarmee je in slechts 3,8 seconden van 0-100 km/h gaat met maar liefst 530 pk!

/

Specificaties

Dynamisch & intelligent

570 kmActieradius WLTP
5,9 sec0 – 100 km/u
180 km/uMax. snelheid
82 kWhBatterij
230 kWVermogen
700 NMKoppel
455 LMax. opbergruimte
AEnergielabel
0 g/kmCO2 uitstoot

Blijf op de hoogte

Wil je als één van de eersten op de hoogte zijn van het nieuws rondom de BYD SEAL? Klik hieronder op de button om je in te schrijven, zodat je geen updates meer mist.

Blijf op de hoogte

Meer over BYD

Duurzame mobiliteit gaat niet over minder bewegen, maar over elke beweging duurzamer maken. Wij blijven daarom zoeken naar slimme en elektrische innovaties in emissievrije mobiliteit.

Niets missen?

Blijf op de hoogte van de BYD SEAL

Wil je meer weten over de BYD SEAL en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan.

Blijf op de hoogte