Ga naar de inhoud

Private lease

Go Private Lease met BYD

De weg op met een nieuwe BYD én een heldere route van jouw maandelijkse kosten. Kies dan voor Go Private Lease, waarbij je voor een vast bedrag per maand in een BYD naar keuze rijdt.

Wat is private lease?

Private lease is te vergelijken met een abonnement. Je betaalt maandelijks een all-inclusive bedrag. Hier zitten onder andere verzekeringen en wegenbelasting bij inbegrepen. Jij let op het opladen van de batterij en de flitspalen, dan zorgen wij voor de rest!

Wat zit er bij in begrepen?


Voor het maandelijkse bedrag krijg je niet alleen een gloednieuwe BYD in gebruik, bij Go Private Lease ben je ook direct verzekerd van: 

  • Wegenbelasting *
  • Inzittendenverzekering
  • Reparatie en onderhoud
  • Vervangend vervoer en pechhulp in Europa
  • Behoud van schadevrije jaren
  • Afschrijving & rente
  • Bandenservice: vervanging van versleten banden.

Voor veelgestelde vragen over bovenstaande onderwerpen verwijzen we je graag door naar de FAQ van Go Private Lease.

Hoe meld ik mij aan?

Ga naar de configurator en vul jouw model naar voorkeur, gewenste aantal kilometers, maandelijkse betaling en andere gegevens in. Daarna checkt Go Private Lease bij het BKR of ze jouw leaseovereenkomst kunnen bevestigen.


Welke pakketten bieden jullie aan?

We bieden verschillende lease pakketten aan, zodat er altijd een smaak tussen zit die bij jouw wensen past. De verschillen zitten in de looptijd van de overeenkomst en het aantal kilometers dat je verwacht te gaan rijden in een jaar.


Looptijd:

De standaardtermijn voor een overeenkomst van Go Private Lease is 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. In bijzondere situaties is het mogelijk om je overeenkomst te ontbinden, onder bepaalde voorwaarden. Bekijk jouw persoonlijke overeenkomst om na te gaan wat er voor jou geldt.


Aantal kilometers:

De keuze voor het aantal kilometers varieert van 5.000 tot 40.000 kilometer per jaar. Je kunt tussentijds jouw keuze ook nog wijzigen. Het kiezen is zelfs met terugwerkende kracht mogelijk, zodat jij altijd de controle houdt.

Go Private Lease

De overeenkomst loopt via Go Private Lease, onderdeel van Louwman Financial Services. Zij zijn in het bezit van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk Private Lease voorwaarden
Aanvullende Algemene voorwaarden Go Private Lease

Private Lease verzekeringsvoorwaarden Go Private Lease

Voorwaarden Casco dekking Go Private Lease

Bijlage Reparatie en Onderhoud Go Private Lease

Inname protocol Go Private Lease

Dienstenwijzer Louwman Financial Services

Vragen?

Vragen over Go Private Lease van BYD? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.


*De korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s wordt in 2025 volledig afgebouwd; vanaf 1 januari 2026 geldt hetzelfde tarief als voor benzineauto’s. Het termijnbedrag van uw leaseovereenkomst zal hierdoor stijgen voor de resterende looptijd van uw leasecontract.

BYD proefrijden

De enige manier om écht kennis te maken met BYD is natuurlijk met een proefrit. Plan hieronder jouw proefrit in.

Nog vragen?

Vragen over lease of over iets anders? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Blijf op de hoogte van al het BYD nieuws.

Mis niets meer

Wil je meer weten over BYD en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan via onderstaande knop. Zo ontvang je direct al het nieuws in jouw mailbox. We houden je graag op de hoogte, want er gebeurt veel rondom BYD.

Blijf op de hoogte