Ga naar de inhoud

Een duurzame toekomst

BYD staat voor ‘Build Your Dreams’ en zet zich in voor een betere toekomst door het ontwikkelen van slimme en elektrische innovaties in mobiliteitsoplossingen. Slimme innovaties voor een beter leven, dat is waar we ons 100% voor inzetten.

Wereldwijde pionier

BYD is een hightechbedrijf dat zich specialiseert in technologische innovaties voor een beter leven. BYD werd opgericht in februari 1995 en na meer dan 20 jaar van snelle groei speelt het bedrijf nu een belangrijke rol in de wereld van de elektronica, auto’s, nieuwe energie en spoorvervoer.

Nieuwe energie-industrie

BYD levert emissievrije energieoplossingen, van opwekking en opslag tot en met alle mogelijke toepassingen. Sinds onze eerste volledig elektrische conceptauto in 2003, is BYD één van de eerste bedrijven wereldwijd geworden die al meer dan een miljoen elektrische personenauto’s heeft geproduceerd.

De stekker van een BYD ATTO 3.

’s Werelds grootste elektrische autofabrikant

BYD is de grootste producent van geëlektrificeerde auto’s ter wereld. In het eerste kwartaal heeft het bedrijf 71.504 geëlektrificeerde auto’s verkocht. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar komt dit overeen met een stijging van 150 procent.

BYD & Louwman

BYD is een echte pionier als het gaat om schonere energie en heeft grote ambities voor de toekomst. Dit sluit naadloos aan bij het ‘mobility for life’ doel van Louwman Group. De samenwerking is dan ook een belangrijke stap in de verwezenlijking van de duurzame mobiliteitsambities van Louwman.

De groene droom

De droom van BYD is om met haar zero emission producten de temperatuur op aarde met 1° Celsius te verlagen, zodat de wereld een betere en duurzame toekomst heeft. Dit doen we door technologische innovaties op het gebied van elektrische voertuigen, zonnepanelen en SkyRail-systemen te blijven ontwikkelen.