Ga naar de inhoud

Over BYD

Een grootse EV-bouwer. Met de grootste dromen.

Build Your Dreams.

Najager van grootse dromen

BYD staat voor Build Your Dreams, en dat verwoordt precies waar we voor staan: het najagen van grootse dromen. Want hoe groter de droom, hoe groter de verandering die het inspireert. Wij dromen van een betere toekomst, waarin onze menselijke natuur om te willen reizen, ontdekken en bewegen in perfecte harmonie bestaat met het zorgen voor onze planeet.

Bouwen aan een duurzame toekomst

Duurzame mobiliteit gaat niet over minder bewegen, maar over elke beweging duurzamer maken. Wij blijven daarom zoeken naar slimme en elektrische innovaties in emissievrije mobiliteit. Op het gebied van elektrische voertuigen maar bijvoorbeeld ook zonnepanelen en SkyRail-systemen. Telkens een stap dichter bij onze groene droom.

Maak kennis met superieure kwaliteit

Wij zijn in 20 jaar uitgegroeid tot de grootste producent van geëlektrificeerde auto’s ter wereld.

Aanjager van vooruitgang

Sinds onze oprichting in 1995 heeft BYD zich ontwikkeld tot een pionier in de wereld van elektronica, automotive, transport en nieuwe energie. Met emissievrije energieoplossingen van opwekking en opslag tot alle mogelijke toepassingen, met stads- en spoorvervoer en met de productie van meer dan drie miljoen (!) elektrische personenauto’s.

’s Werelds grootste fabrikant van geëlektrificeerde auto’s

Wij zijn in 20 jaar uitgegroeid tot de grootste producent van geëlektrificeerde auto’s ter wereld. In 2022 bereikten we opnieuw een recordmijlpaal, met een totale verkoop van 1.862.428 nieuwe geëlektrificeerde personenauto’s wereldwijd. Een stijging van 155,1 procent vergeleken met het jaar daarvoor! Voor ons een teken dat de wereld onze groene droom met ons deelt en klaar is voor 100% duurzame mobiliteit.

BYD & Louwman

Met Louwman Group hebben we een perfecte partner gevonden in het najagen van onze ambities in duurzame mobiliteit in Nederland. Onze groene droom sluit naadloos aan bij het ‘Mobility For Life’ doel van Louwman Group.

Een samenwerking die ons beiden in staat stelt actief te bouwen aan een duurzame toekomst en een beter leven voor al onze rijders in Nederland.

Media

BYD in de media

De laatste tijd gebeurt er veel rondom Build Your Dreams, en dat is niet onopgemerkt gebleven in de media. Wil je meer lezen over alle ontwikkelingen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Klik op de button en bekijk het nieuws per model en over BYD als merk.

De BYD modellen

100% elektrisch en altijd uitgerust met de innovatie BYD Blade Battery. Al onze modellen zijn standaard voorzien van alles wat je nodig hebt op het gebied van comfort, veiligheid en technologie.

Kennismaken?

De enige manier om écht kennis te maken met BYD en onze modellen is natuurlijk door middel van een proefrit. Klik op de onderstaande knop om jouw proefrit in te plannen!