Ga naar de inhoud

Alles over de BYD oplaadservice

Samen met Vattenfall InCharge bieden wij verschillende services aan voor het opladen van jouw BYD. Thuis of onderweg – er is van alles mogelijk om jou in beweging te houden.

De stekker van een BYD ATTO 3.

Onderweg opladen

Maak gebruik van de BYD-laadpas en bijbehorende app. Met 85.000 locaties om je elektrische BYD op te laden ben je altijd dicht bij het volgende oplaadpunt (inclusief snelladers). Ook in het buitenland kun je gewoon opladen met de BYD-laadpas.

Functies van de app:

  • Kijk waar het dichtstbijzijnde oplaadpunt is.
  • Controleer met welk vermogen je bij het oplaadpunt oplaadt.
  • Zie meteen hoeveel het kost om bij het oplaadpunt op te laden. Deze kosten worden automatisch maandelijks doorbelast aan jou of jouw werkgever.

Bestel uw eigen Louwman BYD laadpas geheel gratis.

Thuis opladen

Wil je ook thuis opladen? Geen probleem. Je kunt een oplaadpunt laten monteren. Bijvoorbeeld aan de muur of op een paal in de grond. Een monteur installeert dit laadpunt en zorgt ook dat het oplaadpunt de Dynamic Load Balancing optimaal benut. Dat zorgt voor een juiste balans tussen het maximale vermogen om op te laden en het voorkomen van overbelasting. Het laadpunt ‘praat’ met de slimme meter in huis om de beschikbare stroom te verdelen tussen de verschillende stroomverbruikers. Zo heb jij geen omkijken naar het efficiënt en veilig opladen van jouw BYD. Op de oplaadpunten én uitgevoerde installatie zit standaard 5 jaar garantie.

Thuislaad oplossingen

Voor de oplaadservice bieden we verschillende pakketten aan. Standaard zijn de pakketten inclusief installatie van een Alfen Eve Single laadpunt, laadpas en eventuele herbestrating. Hieronder vind je een overzicht met de oplossingen:

Louwman – BYD Oplaadservice thuislaad oplossingenincl. BTWexcl. BTW
Basis • aan wand of op standvoet, t/m 1 meter graafwerkzaamheden€ 2.395,-€ 1.979,34
Compleet • aan wand of op standvoet, t/m 10 meter graafwerkzaamheden € 2.995,-€ 2.475,21
Maximaal • aan wand of op standvoet; t/m 15 meter graafwerkzaamheden € 3.495,-€ 2.888,43

Overige opties

Voorbereiden aanpassen meterkast van 1 naar 3 fasen € 499,- € 412,39
BYD HAN with the vehicle to load

Aanvullend pakket ‘Hosting & Beheer’

Als aanvullende optie bieden we ook ‘Hosting & Beheer’ aan. We verbinden jouw thuislaadpunt met onze systemen en verzorgen dan op afstand service en onderhoud.

Voordelen ‘Hosting & Beheer’

– Incharge account
– 24/7 service op afstand
– Koppelen van extra laadpassen of gastgebruik
– Automatische verrekening van zakelijk geladen stroom

De kosten voor het aanvullende pakket zijn €7,- per maand (€5,79 excl. btw). Dit bedrag betaal je maandelijks per automatische incasso. Of je betaalt direct bij aanschaf 60 maanden vooruit.

Maatwerk voor een oplaadpunt thuis

Het kan natuurlijk zijn dat de geboden opties voor een oplaadpunt aan huis in jouw situatie niet mogelijk zijn. Dan kijken we graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing. Eventuele meerkosten bespreken we dan ook direct.

BYD-oplaadservice  en Vattenfall InCharge partnership

Vattenfall logo

Bij BYD is bouwen aan een duurzame wereld en toekomst van enorme waarde. Elektrisch rijden is daar een essentieel onderdeel van. Om elektrisch rijden te stimuleren, zijn we een partnership aangegaan met Vattenfall InCharge. Met deze samenwerking hebben we de mogelijkheid om een uitgebreid netwerk van oplaadpalen aan te bieden. Zowel in binnen- als buitenland. Vattenfall InCharge werkt namelijk aan het grootste oplaadnetwerk in Europa én investeert in innovatie, zoals slim laden en Dynamic Load Balancing. Een samenwerking voor nu en de toekomst.

Vragen?

Vragen over de BYD oplaadservice? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.