Ga naar de inhoud

Schade

Herstellen van schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Geen zorgen, wij helpen je verder.

Een paaltje dat dichterbij de deur zat dan je dacht, een trekhaak over het hoofd gezien bij het fileparkeren of een te ruime bocht in een krappe parkeergarage genomen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en is zo gebeurd.

Gelukkig kun je bij Louwman BYD snel en eenvoudig een afspraak maken om schade te laten herstellen. In iedere BYD zit een sticker met QR-code. Je vindt ‘m aan de bestuurderskant. Na het scannen leidt deze QR-code je direct naar de website waar je een afspraak voor schadeherstel maakt.

Wat zijn de vervolgstappen?

Wij nemen dan contact met jou op om een afspraak te plannen om jouw schade te laten herstellen bij een erkend schadeherstelbedrijf. Het herstel uit laten voeren door een andere partij of de schade zelf herstellen heeft gevolgen voor de fabrieksgarantie.


Vragen?

Heb je nog vragen over het schadeherstel? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

BYD proefrijden

De enige manier om écht kennis te maken met BYD is natuurlijk met een proefrit. Plan hieronder jouw proefrit in.

Nog vragen?

Vragen over schadeherstel of onze huidige voorraad en levertijd? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Blijf op de hoogte van al het BYD nieuws.

Mis niets meer

Wil je meer weten over BYD en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan via onderstaande knop. Zo ontvang je direct al het nieuws in jouw mailbox. We houden je graag op de hoogte, want er gebeurt veel rondom BYD.

Blijf op de hoogte