Ga naar de inhoud

Alles over zakelijk leasen bij BYD

In een 100% elektrische auto van BYD kom je op elke afspraak, bij elke klant en op kantoor altijd in stijl aan. We bieden voor onze zakelijke rijders speciale leaseplannen aan. Bekijk hieronder welke voordelen dit oplevert en neem contact met ons op voor een zakelijk adviesgesprek.

Leaseplannen voor iedereen

Operational LeaseFinancial Lease
Vast, all-inclusive maandbedrag*Vast maandbedrag en vaste looptijd
24-uur hulpdienstNa laatste betaling is de BYD jouw eigendom
Vast aanspreekpunt voor serviceOnderhoud en verzekering voor eigen rekening
Optie tot slottermijn voor lager maandbedrag
*Inclusief belasting, verzekering, onderhoud, reparatie, afschrijving enzovoort.

Bijtelling

De netto bijtelling is wat je maandelijks daadwerkelijk betaalt voor de BYD. Deze bijtelling is gebaseerd op de CO2-uitstoot van het voertuig en jouw inkomen. Aan de hand hiervan wordt een percentage van de fiscale waarde van de BYD opgeteld bij je bruto maandsalaris. De fiscale waarde kun je terugvinden op de modelpagina (ATTO 3, TANG & HAN).

Extra informatie voor zakelijke rijders

Veiligheid

Onze BYD-modellen bieden optimale veiligheid tijdens het rijden. De ATTO 3 behaalde de maximale score bij de veiligheidstest van Euro NCAP. Ook onze HAN en TANG zijn uitgerust met de modernste rijhulpapparatuur, van camera’s aan alle zijden tot het nieuwste Integrated Power Brake-systeem. 

Comfort

Het comfort van onze 100% elektrische BYD leeft in alle facetten van het interieur. Al onze modellen hebben ergonomisch vormgegeven sportstoelen. Je kunt de stoelen elektrisch verstellen en met één druk op de knop verwarmen. Hoe lang de rit ook duurt, in een BYD zit je goed.

Geluidinstallaties

De geluidsinstallaties van BYD hebben een haarscherp geluid. Ideaal voor je favoriete muziek en handig voor handsfree telefoongesprekken. De BYD functioneren ook als een soort mobiele energiecentrale. Je kunt onderweg je laptop en smartphone opladen. Zo ben je direct klaar voor de volgende afspraak.

Vragen?

Vragen over het zakelijk leasen van jouw BYD? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Adviesgesprek aanvragen

Zakelijk adviesgesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.