Ga naar de inhoud

Zakelijke lease

100% elektrische auto zakelijk leasen bij BYD

In een 100% elektrische auto van BYD kom je op elke afspraak, bij elke klant en op kantoor altijd in stijl aan.

Leaseplannen voor iedereen

We bieden voor onze zakelijke rijders speciale leaseplannen aan. Bekijk hieronder welke voordelen dit oplevert en neem contact met ons op voor een zakelijk adviesgesprek.

Operational lease

Als zakelijke rijder kun je bij BYD kiezen tussen operational lease en financial lease. Bij operational lease rijd je een elektrische auto voor een vast all-inclusive bedrag per maand. BYD blijft de eigenaar van de auto en is verantwoordelijk voor onderhoud, verzekeringen en andere kosten. Aan het einde van het leasecontract lever je de auto weer in.

Financial lease

Bij financial lease rijd je ook 100% elektrisch voor een vast maandbedrag waarbij je aan het einde van het leasecontract eigenaar bent van de auto. Tijdens de leaseperiode ben je economisch eigenaar van de auto, maar de juridische eigendom blijft bij BYD. Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan aflossing en rente en bent verantwoordelijk voor onderhoud, verzekeringen en andere kosten van de auto.

Operational LeaseFinancial Lease
Vast, all-inclusive maandbedrag*Vast all-inclusive maandbedrag*
Vaste looptijdVaste looptijd
24-uur hulpdienst24-uur hulpdienst
Vast aanspreekpunt voor serviceNa laatste betaling is de BYD jouw eigendom
Onderhoud en verzekering voor eigen rekening
Optie tot slottermijn voor lager maandbedrag
*Inclusief belasting, verzekering, onderhoud, reparatie en afschrijving.

Kies de leasevorm die het beste bij je past

Het is belangrijk om te bepalen welke leasevorm het beste bij jouw situatie past. Bij operational lease ben je flexibeler en hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en andere kosten. Bij financial lease ben je zelf eigenaar van de auto en kun je gebruikmaken van fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en afschrijving. Bij BYD kun je beide opties overwegen en samen met een adviseur bepalen welke optie het beste bij jou past.


Bijtelling

De netto bijtelling is wat je maandelijks daadwerkelijk betaalt voor de BYD. Deze bijtelling is gebaseerd op de CO2-uitstoot van het voertuig en jouw inkomen. Aan de hand hiervan wordt een percentage van de fiscale waarde van de BYD opgeteld bij je bruto maandsalaris. De fiscale waarde kun je terugvinden op de modelpagina (ATTO 3, TANG & HAN).

Voordelen van 100% elektrische auto zakelijk leasen

Bij het zakelijk leasen van een 100% elektrische auto profiteer je van meerdere voordelen.

Financiële voordelen

De overheid stimuleert elektrisch rijden met belastingvoordelen. Zo hoeft er geen bpm afgedragen te worden. Een ander financieel voordeel van een 100% elektrische auto is de lagere bijtelling van 16%, in plaats van 22% voor brandstofauto’s. Dit geldt tot een maximumbedrag van €30.000. Bij duurdere auto’s betaal je over het restantbedrag het bijtellingspercentage van 22%.

Daarnaast zijn de operationele kosten van elektrische auto’s doorgaans lager dan die van auto’s die op benzine of diesel rijden. Zo kun jij geld besparen én duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Een belangrijk voordeel van elektrische auto’s is hun duurzaamheid. Door geen schadelijke stoffen uit te stoten, verminderen elektrische auto’s de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Daar komt bij dat de BYD modellen zijn uitgevoerd met onze Blade Battery. Deze is ontwikkeld op basis van LithiumIJzerFosfaat (LFP). Het grote voordeel hiervan is dat de batterij hierdoor geen nikkel, kobalt en mangaan bevatten. Als bedrijf neem je zo dus jouw maatschappelijke verantwoordelijkheid en draag je bij aan een beter milieu.

Rijplezier

Tot slot bieden 100% elektrische auto’s ook een hoog rijcomfort. Je kunt genieten van een stille, trillingsvrije rit en een soepele acceleratie. Dit draagt bij aan het rijplezier en maakt jouw ritten comfortabeler en minder stressvol. Kortom, zakelijk leasen van een 100% elektrische auto biedt talloze voordelen waar je als bedrijf van kunt profiteren.

Extra informatie voor zakelijke rijders


Veiligheid

Onze BYD-modellen bieden optimale veiligheid tijdens het rijden. De ATTO 3 behaalde de maximale score bij de veiligheidstest van Euro NCAP. Ook onze HAN en TANG zijn uitgerust met de modernste rijhulpapparatuur, van camera’s aan alle zijden tot Adaptive Cruise Control en Automatic Emergency Brake.

Comfort

Het comfort van onze 100% elektrische BYD leeft in alle facetten van het interieur. Al onze modellen hebben ergonomisch vormgegeven sportstoelen. Je kunt de stoelen elektrisch verstellen en met één druk op de knop verwarmen. Hoe lang de rit ook duurt, in een BYD zit je goed.

Geluidinstallaties

De geluidsinstallaties van BYD hebben een haarscherp geluid. Ideaal voor je favoriete muziek en handig voor handsfree telefoongesprekken. De BYD functioneren ook als een soort mobiele energiecentrale. Je kunt onderweg je laptop en smartphone opladen. Zo ben je direct klaar voor de volgende afspraak.

Begin direct met verduurzamen

Vragen over het zakelijk leasen van jouw BYD? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Adviesgesprek aanvragen

Zakelijk adviesgesprek aanvragen

Model
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BYD proefrijden

De enige manier om écht kennis te maken met BYD is natuurlijk met een proefrit. Plan hieronder jouw proefrit in.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over zakelijk leasen? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Blijf op de hoogte van al het BYD nieuws.

Mis niets meer

Wil je meer weten over BYD en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan via onderstaande knop. Zo ontvang je direct al het nieuws in jouw mailbox. We houden je graag op de hoogte, want er gebeurt veel rondom BYD.

Blijf op de hoogte