Ga naar de inhoud

BYD modellen

De grootste EV-bouwer ter wereld.

Bekijk hieronder onze elektrische modellen.

100% elektrische compacte SUV

BYD ATTO 3

Bereik icoon
420 km
Actieradius WLTP
Prijs icoon
€ 38.990,-
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
€ 549,- p/m*
72 mnd en 5.000 km/jaar

Compact van formaat maar buitensporig groots qua inhoud, dat is de BYD ATTO 3. Al bij de eerste blik maakt de ATTO 3 indruk. Maar het zijn het rijke interieur en de nog rijkere uitrusting die je echt meeslepen. Niets is een compromis.

Dé elektrische 7-zits SUV

BYD TANG

Bereik icoon
400 km
Actieradius WLTP
Prijs icoon
€ 69.990,-
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
€ 1.099,- p/m*
72 mnd en 5.000 km/jaar

Gun je gezin meer met de TANG. Meer luxe, meer ruimte, meer stijl, meer zitplekken, meer controle, meer veiligheid, meer mogelijkheden, meer uitrusting… en allemaal 100% elektrisch. Deze 7-zits SUV met 1500 kg trekgewicht heeft alles wat je nodig hebt & nog veel meer.

De high-performance sedan

BYD HAN

Bereik icoon
521 km
Actieradius WLTP
Prijs icoon
€ 69.990,-
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
€ 1.059,- p/m*
72 mnd en 5.000 km/jaar

Neem al onze expertise, ervaring, ambities en creatief vakmanschap en breng deze samen in het ontwerp van een elektrische sedan – dat is de BYD HAN. Van het prijswinnende design tot de kleinste details, in alles hebben we die extra stap gezet om je een superieure EV-beleving te bieden.

Dynamisch en stijlvol

BYD DOLPHIN

Bereik icoon
427 km
Actieradius WLTP
Prijs icoon
€ 29.990,-
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
€ 445,- p/m*
72 mnd en 5.000 km/jaar

De nieuwe BYD DOLPHIN wordt ons meest compacte model en verwachten wij na de zomer van 2023 in de showroom. Laat je niet van de wijs brengen door het woord ‘compact’ want deze 5-zits hatchback is ruimer dan je denkt. Niet alleen zijn inhoud maar ook zijn standaard uitrusting is gerust ruim te noemen.

Dynamisch en intelligent

BYD SEAL

Bereik icoon
570 km
Actieradius WLTP
Prijs icoon
€ 47.990,-
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
180 km/h
Max. snelheid

De BYD SEAL is een aansprekende, dynamische, sportieve en geavanceerde 100% elektrische sedan. Een meerdaags avontuur? Met een zeer efficiënte 82 kWh Blade Battery en een range tot 570 km (WLTP) hoef jij nergens op in te leveren. In slechts 26 minuten laad jij de SEAL op van 30-80%. De SEAL is leverbaar met zowel achterwielaandrijving als vierwielaandrijving.

De grootste EV-bouwer. Met de grootste dromen

BYD staat voor Build Your Dreams, en dat verwoordt precies waar we voor staan: het najagen van grootse dromen. Want hoe groter de droom, hoe groter de verandering die het inspireert. Wij dromen van een betere toekomst, waarin onze menselijke natuur om te willen reizen, ontdekken en bewegen in perfecte harmonie bestaat met het zorgen voor onze planeet.

Aanjager van vooruitgang

Duurzame mobiliteit gaat niet over minder bewegen, maar over elke beweging duurzamer maken. Wij blijven daarom zoeken naar slimme en elektrische innovaties in emissievrije mobiliteit. Op het gebied van elektrische voertuigen maar bijvoorbeeld ook zonnepanelen en SkyRail-systemen. Telkens een stap dichter bij onze groene droom.

De ATTO 3 proefrijden

De enige manier om écht kennis te maken met de ATTO 3 is natuurlijk met een proefrit. Klik op de onderstaande knop om jouw proefrit in te plannen!

Private lease

De weg op met een nieuwe BYD én een heldere route van jouw maandelijkse kosten. Kies dan voor Go Private Lease. Klik op de button voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van al het BYD nieuws.

Mis niets meer

Wil je meer weten over BYD en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan via onderstaande knop. Zo ontvang je direct al het nieuws in jouw mailbox. We houden je graag op de hoogte, want er gebeurt veel rondom BYD.

Blijf op de hoogte