Ga naar de inhoud

BYD modellen

De grootste EV-bouwer ter wereld.

BYD heeft een breed scala aan volledig elektrische auto modellen. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een robuuste SUV, er is altijd een BYD model die bij jouw levensstijl past. Het maakt niet uit welk BYD model je kiest want standaard zijn al onze modellen rijk uitgerust én hebben ze allemaal de ultra-veilige Blade Battery aan boord.

Dynamisch en stijlvol

BYD DOLPHIN

Bereik icoon
427 km
Actieradius WLTP
Prijs icoon
€ 35.490,-
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
€ 414,- p/m*
72 mnd en 5.000 km/jaar

De nieuwe BYD DOLPHIN is ons meest compacte model, maar laat je niet van de wijs brengen door het woord ‘compact’. Deze 5-zits hatchback is ruimer dan je denkt! Niet alleen zijn inhoud maar ook zijn standaard uitrusting is gerust ruim te noemen.

100% elektrische compacte SUV

BYD ATTO 3

Bereik icoon
420 km
Actieradius WLTP
Prijs icoon
€ 38.990,-
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
€ 459,- p/m*
72 mnd en 5.000 km/jaar

Compact van formaat maar buitensporig groots qua inhoud, dat is de BYD ATTO 3. Al bij de eerste blik maakt de ATTO 3 indruk. Maar het zijn het rijke interieur en de nog rijkere uitrusting die je echt meeslepen. Niets is een compromis.

Dynamisch en intelligent

BYD SEAL

Bereik icoon
570 km
Actieradius WLTP
Prijs icoon
€ 45.990,-
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
€ 589,- p/m*
72 mnd en 5.000 km/jaar

De BYD SEAL is een aansprekende, dynamische, sportieve en geavanceerde 100% elektrische sedan. Een meerdaags avontuur? Met een zeer efficiënte 82 kWh Blade Battery en een range tot 570 km (WLTP) hoef jij nergens op in te leveren. In slechts 26 minuten laad jij de SEAL op van 30-80%. De SEAL is leverbaar met zowel achterwielaandrijving als vierwielaandrijving.

Stijlvol & hightech

BYD SEAL U

Bereik icoon
tot 500 km
Actieradius WLTP
Prijs icoon
€ 42.990
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
€ 559,- p/m*
72 mnd en 5.000 km/jaar

Een veelzijdige 100% elektrische SUV die stijlvolle esthetiek en hightech intelligente ervaringen combineert met een hoog niveau van veiligheid, comfort en praktische bruikbaarheid. Dat maakt de BYD SEAL U de ideale keuze voor het moderne gezin of de zakelijke professional.

De high-performance sedan

BYD HAN

Bereik icoon
521 km
Actieradius WLTP
Prijs icoon
€ 69.990,-
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
€ 889,- p/m*
72 mnd en 5.000 km/jaar

Neem al onze expertise, ervaring, ambities en creatief vakmanschap en breng deze samen in het ontwerp van een elektrische sedan – dat is de BYD HAN. Van het prijswinnende design tot de kleinste details, in alles hebben we die extra stap gezet om je een superieure EV-beleving te bieden.

Dé elektrische 7-zits SUV

BYD TANG

Bereik icoon
400 km
Actieradius WLTP
Prijs icoon
€ 69.990,-
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
€ 914,- p/m*
72 mnd en 5.000 km/jaar

Gun je gezin meer met de TANG. Meer luxe, meer ruimte, meer stijl, meer zitplekken, meer controle, meer veiligheid, meer mogelijkheden, meer uitrusting… en allemaal 100% elektrisch. Deze 7-zits SUV met 1500 kg trekgewicht heeft alles wat je nodig hebt & nog veel meer.

Pionier op het gebied van technologie en innovatie

Wist je dat BYD één van ’s werelds grootste elektrische autofabrikanten is? Sinds de oprichting in 1995 heeft BYD zich ontwikkeld tot een pionier op het gebied van technologie en innovatie. Een mooi voorbeeld daarvan is de ultra-veilige Blade Battery. De Blade Battery is veiliger, beter, sterker en betrouwbaarder. We hebben de Blade Battery ontwikkeld op basis van LithiumIJzerFosfaat (LFP). Los van alle technische voordelen, zoals de veiligere warmte- en koeling-eigenschappen, heeft dat een nog veel groter voordeel: onze batterijen bevatten geen nikkel en geen kobalt! En dat is zoveel beter voor mens, planeet en in gebruik. Kortom: veiliger, beter en dat allemaal standaard in de elektrische modellen van BYD. 

Aanjager van vooruitgang

Wij bij BYD zien onszelf niet alleen als autofabrikanten, maar als aanjagers van vooruitgang. Onze inzet voor het milieu gaat verder dan het produceren van elektrische voertuigen; het zit verweven in alles wat we doen. Van onze duurzame productieprocessen tot onze keuze voor materialen, wij streven ernaar samen te bouwen aan een duurzame toekomst.

Blauwe BYD Atto 3 rijdend over een weg met een gebouw op de achtergrond

Veiligheidskenmerken en -technologieën

Jouw veiligheid is onze prioriteit. Daarom zijn BYD-auto’s uitgerust met toonaangevende veiligheidsvoorzieningen, van geavanceerde rijhulpsystemen tot actieve veiligheidstechnologieën. Geen enkele andere batterij ter wereld heeft ooit de beruchte ‘spijker-penetratietest’ zo goed doorstaan als onze Blade Battery. In deze test slaan ze met grote kracht een metalen pin door een batterij om te zien wat er gebeurt. En in het geval van de Blade Battery was dat… bijna niets! Geen rook en de temperatuur kwam nooit boven de 60℃. Terwijl andere batterijen van elektrische auto’s soms wel 24 uur op honderden graden kunnen branden.

Deze BYD modellen komen eraan

BYD heeft vooruitstrevende ambities en is voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe modellen en technologieën. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws over de elektrische auto’s van BYD.

Blijf op de hoogte

Zelf een BYD ervaren?

De enige manier om écht kennis te maken met de elektrische modellen van BYD is natuurlijk met een proefrit. Wij nodigen je uit om het rijden met een elektrische auto van BYD zelf te ervaren. Elektrisch rijden gaat niet alleen over het bereiken van een bestemming, het gaat om het samen bouwen van een duurzamere toekomst.

Private lease

De weg op met een nieuwe BYD én een heldere route van jouw maandelijkse kosten. Kies dan voor Go Private Lease. Klik op de button voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van al het BYD nieuws.

Mis niets meer

Wil je meer weten over BYD en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan via onderstaande knop. Zo ontvang je direct al het nieuws in jouw mailbox. We houden je graag op de hoogte, want er gebeurt veel rondom BYD.

Blijf op de hoogte