Ga naar de inhoud

Coming soon.

BYD SEAL U

Bereik icoon
tot 500 km
Actieradius WLTP
Prijs icoon
€ TBA
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
570 liter
Laadruimte

Een veelzijdige 100% elektrische SUV die stijlvolle esthetiek en hightech intelligente ervaringen combineert met een hoog niveau van veiligheid, comfort en praktische bruikbaarheid. Dat maakt de BYD SEAL U de ideale keuze voor het moderne gezin of de zakelijke professional. De SEAL U zal leverbaar zijn in een Comfort uitvoering en een Design uitvoering. De Comfort uitvoering heeft een 71,8 kWh BYD Blade Battery, die goed is voor een range van 420 km. De Design-uitvoering heeft dankzij een 87 kWh Blade Battery een actieradius van 500 km.

Blijf op de hoogte

Stijlvol

De stijlvolle BYD SEAL U is BYD’s nieuwste 100% elektrische SUV in het D-segment die uitzonderlijke veelzijdigheid en waarde biedt en standaard rijk uitgerust is. De SEAL U kent aandacht voor elk detail; zoals de fonkelende kristallen koplampen, continu doorlopende achterlichten en de kristallen versnellingspook die de zee weerspiegelt.  

Standaard rijk uitgerust

Het grote 15,6-inch roteerbare touchscreen vormt het centrale punt in de auto en is een knooppunt van entertainment en informatie. Intelligente technologie vormt de kern van de BYD SEAL U, dat merk je door een groot aantal intelligente rijhulpfuncties voor meer veiligheid.

/

Specificaties

Stijlvol & hightech

Bereik icoon
500 km
Actieradius WLTP
Optreksnelheid icoon
9,3 sec
0 – 100 km/u
Topsnelheid icoon
175 km/u
Max. snelheid
Batterij icoon
87 kWh
Batterij
Vermogen icoon
160 kW
Vermogen
Torsie icoon
330 Nm
Koppel
Maximale opslag icoon
570 L
Max. opbergruimte
Energielabel icoon
A
Energielabel
Uitstoot icoon
0 g/km
CO2 uitstoot

Blijf op de hoogte

Wil je als één van de eersten op de hoogte zijn van het nieuws rondom de BYD SEAL U? Klik hieronder op de button om je in te schrijven, zodat je geen updates meer mist.

Blijf op de hoogte

Meer over BYD

Duurzame mobiliteit gaat niet over minder bewegen, maar over elke beweging duurzamer maken. Wij blijven daarom zoeken naar slimme en elektrische innovaties in emissievrije mobiliteit.

Niets missen?

Blijf op de hoogte van de BYD SEAL U

Wil je meer weten over de BYD SEAL U en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan.

Blijf op de hoogte