Ga naar de inhoud

UEFA EURO 2024 ™

CHARGE UP YOUR GAME


Louwman BYD | Giovanni van Bronckhorst

In Charge Up Your Game volgen we oud-international en trainer/coach Giovanni van Bronckhorst op zijn reis naar Duitsland. Met zijn blik op de weg vertelt hij over zijn eigen carrière en EK-deelnames, voert hij gesprekken met interessante gasten over hoe technologie en duurzaamheid de voetbalsport en mobiliteit verder brengt.

Charge Up Your Game viert het EK en brengt de passie voor voetbal en duurzame mobiliteit samen.

Blijf op de hoogte

Samen sterker

UEFA EURO 2024 ™

BYD en UEFA EURO 2024 vertegenwoordigen een partnerschap dat innovatie en een gedeelde visie voor een duurzame toekomst symboliseert. Onze elektrische modellen dragen daar tijdens het toernooi een steentje aan bij. Maar niet alleen tijdens het toernooi. BYD en UEFA EURO 2024 werken samen aan een schonere, groenere en duurzamere toekomst, waardoor ze zowel op als naast het veld een uitstekende match vormen.

Blijf op de hoogte

27 JAAR IN ONTWIKKELING

Ontdek onze veilige en duurzame Blade Battery

Alle BYD modellen

Maak kennis met BYD

Proefrit inplannen

Ervaar het zelf

De enige manier om écht kennis te maken met BYD is natuurlijk door een proefrit. Plan hieronder binnen 5 minuten een proefrit in met jouw favoriete BYD model.

Maak kennis met alle modellen van BYD

PARTNERSHIP

BYD heeft een breed scala aan volledig elektrische auto modellen. Het maakt niet uit welk BYD model je kiest want standaard zijn al onze modellen rijk uitgerust én hebben ze allemaal de ultra-veilige Blade Battery aan boord.

*Bekijk voor de volledige actievoorwaarden van de “Vind Gio” UEFA EURO 2024 actie, deze pagina.