Ga naar de inhoud

Geschikt voor €2.950,- subsidie.

BYD ATTO 3

420 kmActieradius WLTP
€ 42.998Vanafprijs incl. BTW
€ 585,-/mnd*60 mnd* en 10.000 km/jaar

Als particulier kun je subsidie (SEPP) krijgen voor het kopen óf leasen van een elektrische auto. Goed nieuws; de BYD ATTO 3 valt met beide uitvoeringen binnen deze subsidie. Daarnaast zijn vrijwel alle uitvoeringen direct uit voorraad leverbaar.

Uitvoering

Groots compact

Compact van formaat maar buitensporig groots qua inhoud, dat is de BYD ATTO 3. Al bij de eerste blik maakt de ATTO 3 indruk. Maar het zijn het rijke interieur en de nóg rijkere uitrusting die je echt overtuigen. Beleef het in de virtual showroom of stel hem samen in de configurator.

Uitvoering

Groots in uitstraling

Het design van de BYD ATTO 3 is een combinatie van Chinese folklore en nieuwe energie. De karakteristieke grille en koplampen symboliseren de Chinese draak, net als de schubben op de zijpanelen. De lange lijnen over de body weerspiegelen de bewegingen van zand in de wind en geven je BYD ATTO 3 een uitstraling die even vloeiend als sterk is.

Uitvoering

Groots in extra’s

Tijd voor een keuze: ga je voor ‘groots uitgerust’ of ‘extra groots uitgerust’? Beide uitvoeringen van de ATTO 3 hebben standaard namelijk écht alles erop en eraan: groot panoramisch glazen schuifdak, 100% vegan-lederen (sport)stoelen, elektrisch verstelbare én verwarmde voorstoelen, alle veiligheidsfeatures die je je maar kunt wensen waaronder 360° panorama camera en blind spot monitor.

Wil je nog meer, kies dan voor de Design uitvoering met additioneel een elektrisch bedienbare achterklep, actieve luchtzuivering en ‘Vehicle To Load’ laden.

Uitvoering

Groots in stijl

Kracht, licht en muziek – het unieke interieur is geïnspireerd op alles wat je in je lokale gym vindt: halters, loopbanden en het organische lijnenspel van spieren. De bespeelbare gitaarsnaren in elke deur en de meekleurende interieurverlichting maken het sterke ontwerp af met een speelse twist.

Specificaties

Twee unieke uitvoeringen

420 kmActieradius WLTP
7,3 sec0 – 100 km/u
160 km/uMax. snelheid
60,48 kWhBatterij
150 kWVermogen
310 NMKoppel
1.338 LMax. opbergruimte
AEnergielabel
0 g/kmCO2 uitstoot
Specificaties

Blade Battery

Duurzaamheid

Geen enkele andere batterij heeft de ‘spijker-penetratietest’ zo goed doorstaan als onze Blade Battery. In deze test slaan ze met grote kracht een metalen pin door een batterij om te zien wat er gebeurt. De temperatuur kwam nooit boven de 60℃. Terwijl anderen soms wel 24 uur kunnen branden. Maar dat is niet het enige wat ons zo trots maakt.

Laadcapaciteit

Opladen met hoge snelheid

Je BYD ATTO 3 heeft een laadcapaciteit tot DC 88kW. Snelladen van SOC 30% tot 80% doe je in slechts 29 minuten! Je kunt dus laden bij zowel standaard laadpalen als snelladers. En met onze optionele 11kW-wandbox voor thuis maak je het jezelf helemaal makkelijk.

Media

Blijf verbonden

De cockpit van de BYD ATTO 3 verrijkt elke rit met alle intelligente verbonden opties die je maar kunt wensen. Verbind je telefoon via Apple CarPlay of Android Auto* met het mediasysteem op het draaibare 15,6 inch touch screen, zodat je toegang hebt tot al je ondersteunde apps, zoals Spotify en HERE Maps. Zo blijf je verbonden, geïnformeerd en vermaakt tijdens elke reis.En dankzij de intelligente stembesturing heb je je handen vrij en kunt je je ogen op de weg houden.

Geavanceerd rijhulpsysteem

Standaard vol veiligheid

De BYD ATTO 3 beschikt over een geavanceerd rijhulpsysteem om je tijdens jouw reis veilig te houden. Onze dodehoekdetectie waarschuwt je wanneer een voertuig snel nadert in de dode hoek van je buitenspiegels.

Lane Keeping Assistance (LKA)

Geavanceerd rijhulpsysteem

Je BYD ATTO 3 kan je automatisch terugleiden naar je rijbaan mocht je je concentratie verliezen. Ons Intelligent Cruise Control-systeem helpt u bij snelheden onder de 60 km/u automatisch het pad en het tempo van de auto voor u te volgen.

Rear Cross Traffic Alert (RCTA) en Rear Cross Traffic Brake (RCTB)

Geen zorgen

Bij het achteruitrijden volgt de millimetergolfradar andere weggebruikers die de achterkant van het voertuig naderen in realtime door een waarschuwingsgeluid af te geven en vervolgens te remmen in het geval van een mogelijke aanrijding.

5-sterren Euro NCAP

De BYD ATTO 3 heeft de maximale score van vijf sterren behaald in de veiligheidstest uitgevoerd door het onafhankelijke European New Car Assessment Program (Euro NCAP).

Technologie

e-Platform 3.0

De BYD ATTO 3 is uitgerust met het gloednieuwe BYD e-platform 3.0, exclusief ontworpen voor puur elektrische voertuigen. Het e-platform 3.0 biedt een podium waarop de intelligentie, efficiëntie, veiligheid en esthetiek van onze auto’s kunnen schitteren.

Technologie

8-in-1 elektrische aandrijflijn

De eerste massa-geproduceerde 8-in-1 elektrische aandrijflijn ter wereld. BYD beschikt over een uitzonderlijk diep geïntegreerde keten van leveranciers. Dat houdt in dat BYD acht belangrijke componenten (VCU, BMS, MCU, PDU, DC-DC controller, ingebouwde lader, aandrijfmotor en transmissie) binnen hetzelfde continue productieproces kan opnemen, en zo ’s werelds eerste in serie geproduceerde 8-in-1 elektrische aandrijflijn kan bieden. Dat biedt zowel een veel efficiënter gebruik van ruimte als een veel grotere energie-efficiëntie.

Technologie

Warmtepomp standaard

Een geavanceerd ‘energiebesparend’ warmtepompsysteem behoort tot de standaarduitrusting. Ontworpen om de restwarmte van de omgeving, aandrijflijn, de passagiersruimte en zelfs de accu’s in hoge mate te benutten om de thermische efficiënte te benutten, zowel om te verwarmen en te verkoelen. Deze betrouwbare pomp beperkt het energieverlies over een breder temperatuurbereik, wat het rijbereik bij lage temperaturen aanzienlijk vergroot.

Technologie

Energie voor meer

Met de extra optie ‘Vehicle To Load’ biedt je BYD ATTO 3 je alle energie die je wilt, ook wanneer je stilstaat. Bijvoorbeeld voor het opladen van elektrische apparaten, buitenverlichting op reis, een koelkastje of koffiezetapparaat. Je hoeft alleen maar onze waterdichte stekkerdoos aan te sluiten om elke trip te voorzien van een extra dosis energie.

Blauwe BYD Atto 3 s'nachts bij een kampvuur en een tent met twee jonge mensen

Media

BYD in de media

De laatste tijd gebeurt er veel rondom Build Your Dreams, en dat is niet onopgemerkt gebleven in de media. Wil je meer lezen over alle ontwikkelingen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Klik op de button en bekijk het nieuws per model en over BYD als merk.

De ATTO 3 proefrijden

De enige manier om écht kennis te maken met de ATTO 3 is natuurlijk met een proefrit. Plan jouw proefrit hieronder in.

Private lease

De weg op met een nieuwe BYD én een heldere route van jouw maandelijkse kosten. Kies dan voor Go Private Lease.

Niets missen?

Blijf op de hoogte van de ATTO 3

Wil je meer weten over BYD en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan.

Blijf op de hoogte