Ga naar de inhoud

Coming soon.

BYD DOLPHIN

427 kmActieradius WLTP
€ TBAVanafprijs incl. BTW
160 km/hMax. snelheid

De nieuwe BYD DOLPHIN wordt ons meest compacte model en verwachten wij na de zomer van 2023 in de showroom. Laat je niet van de wijs brengen door het woord ‘compact’ want deze 5-zits hatchback is ruimer dan je denkt. Niet alleen zijn inhoud maar ook zijn standaard uitrusting is gerust ruim te noemen.

Blijf op de hoogte

Blade Battery

Ook de DOLPHIN profiteert van de baanbrekende Blade Battery, die een revolutie teweegbrengt op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en prestaties in de EV-industrie. En dit alles zonder gebruik te maken van schaarse grondstoffen zoals nikkel en kobalt. De DOLPHIN is beschikbaar met een efficiënte 60 kWh Lithium-ijzerfosfaat (LFP) Blade Battery met een range van maar liefst 427 km en snel laden kan van 30% naar 80% in slechts 29 minuten.

Rijhulpsystemen

De DOLPHIN wordt standaard geleverd met een overvloed aan veiligheid en geavanceerde rijhulpfuncties. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een 360 graden camera, Blind Spot Detectie (BSD), Lane Keeping Assistance (LKA) en Intelligente Cruise Control (ICC). Ook beschikt de DOLPHIN standaard over Rear Cross Traffic Alert (RCTA) en Rear Cross Traffic Brake (RTCB), wat wil zeggen: als je achteruit rijdt volgt de milimetergolfrader andere weggebruikers die de achterkant van het voertuig naderen. In het geval van een mogelijk aanrijding volgt er een waarschuwingsgeluid en vervolgens remt de auto zelf.

Sierlijke lijnen

De BYD DOLPHIN kenmerkt zich door wendbaarheid, efficiëntie en toegankelijkheid. Het design is direct herkenbaar en futuristisch door het afgeronde profiel en het silhouet aan de zijkant dat lijkt op de sierlijke lijnen van een springende dolfijn. De grote wielbasis van 2,70 m zorgt voor veel ruimte voor zowel bestuurder als passagiers.

/

Specificaties

Ons meest compacte model

427 kmActieradius WLTP
7,1 sec0 – 100 km/u
160 km/uMax. snelheid
60 kWhBatterij
150 kWVermogen
290 NmKoppel
1.310 LMax. opbergruimte
AEnergielabel
0 g/kmCO2 uitstoot

Blijf op de hoogte

Wil je als één van de eersten op de hoogte zijn van het nieuws rondom de BYD DOLPHIN? Klik hieronder op de button om je in te schrijven, zodat je geen updates meer mist.

Blijf op de hoogte

Meer over BYD

Duurzame mobiliteit gaat niet over minder bewegen, maar over elke beweging duurzamer maken. Wij blijven daarom zoeken naar slimme en elektrische innovaties in emissievrije mobiliteit. 

Niets missen?

Blijf op de hoogte van de BYD DOLPHIN

Wil je meer weten over de BYD DOLPHIN en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan.

Blijf op de hoogte