Ga naar de inhoud

BYD ATTO 3

420km
Actieradius WLTP
42.998,-
Vanafprijs incl. BTW
549,-/mnd
60 mnd en 10.000 km/jaar

Zie de toekomst

Het strakke ontwerp van de koplampen, in lijn met de doorgetrokken achterlichten, ziet er beter uit én laat je beter zien. Dankzij de bredere lichtbundel en het unieke dynamisch meesturende licht geniet je van een betere rijervaring ’s nachts en houdt de BYD ATTO 3 je veiliger dan ooit.

Match met je levensstijl

Combineer de uitgesproken karakteristieke taillelijn met een keuze aan stijlvolle lichtmetalen velgen, en je weet dat het sportieve en aerodynamisch design perfect bij je past.

Specs

420km
Actieradius WLTP
7,3sec
0 – 100 km/u
160km/u
Max. snelheid
60,48kW/u
Batterij
150kW
Vermogen
310NM
Koppel
1.338L
Max. opbergruimte
A
Energielabel
0g/km
CO2 uitstoot

Ontworpen voor plezier

Autorijden is zoveel meer dan alleen van A naar B komen met de BYD ATTO 3: met alle handige functies en het speelse interieur zit je er stijlvol bij, terwijl de sportieve wendbaarheid zorgt voor een opwindende rijervaring.

Het heldere en strak vormgegeven middenconsole sluit naadloos aan op alles wat komt kijken bij een energieke en positieve levenshouding.

Elke reis even comfortabel

De ergonomisch geïntegreerde sportstoelen zijn gemaakt van duurzaam veganistisch leder. De voorstoelen zijn bovendien elektrisch verstelbaar én verwarmd, voor een nog comfortabelere rijervaring.

Centrale armsteun in topvorm

Het overzichtelijke ontwerp van de centrale armsteun is geïnspireerd op een loopband in de sportschool. En ook het opladen van je telefoon loopt extra soepel dankzij het draadloze oplaadpunt. Altijd perfect verbonden, met je auto én de wereld.

Tijd voor je gitaarsolo

Laat de muzikant in je los! De luidsprekers in de deur hebben unieke snaren die je echt kunt bespelen als een gitaar! Tokkel mee met je favoriete nummer, schrijf je eigen solo of gebruik de elastische snaren om bijvoorbeeld je drinkfles handig mee op te bergen.

Verlicht je gevoel

De meerkleurige sfeerverlichting past zich aan aan je stemming en reageert automatisch op het tempo van je muziek met vloeiend veranderende kleurscenes.

Panoramadak  

Van stralende zon tot schitterende sterrenhemel: met het panoramische glazen schuifdak met verstelbaar zonnescherm ben je elke reis helemaal één met de wereld om je heen.

Alle ruimte voor passagiers

Dankzij het ontwerp van het e-platform 3.0 is de vloer achterin volledig vlak. Daardoor ontstaat er een verrassend grote ruimte op de achterbank, met meer lucht en beenruimte voor je gezin of vrienden. Zo kan iedereen in alle luxe en comfort ontspannen met je meereizen, hoe lang de rit ook duurt.  

Elektrische achterklep

Eén makkelijke klik en de achterklep opent automatisch. En het anti-pinch systeem zorgt dat alles veilig blijft wanneer je de achterklep weer sluit.

Grote gelaagde bagageruimte

Pak de ruimte om het meeste uit elke rit te halen! De grote bagageruimte met verborgen bergvak biedt je alle mogelijkheden om elke reis tot de rand te vullen met plezier, gemak en heel veel koffers.

e-Platform 3.0

De BYD ATTO 3 is uitgerust met het gloednieuwe BYD e-platform 3.0, exclusief ontworpen voor puur elektrische voertuigen. Het e-platform 3.0 biedt een podium waarop de intelligentie, efficiëntie, veiligheid en esthetiek van onze auto’s kunnen schitteren. 

Blade Battery

BYD is al meer dan 27 jaar een pionier in de internationale accu-industrie. Onze nieuwste ultra-veilige Blade Battery heeft een reeks van rigoureuze tests ondergaan, onder de meest extreme omstandigheden. Daardoor kunnen we met zekerheid zeggen dat het een van ’s werelds veiligste batterijen is.

8-in-1 elektrische aandrijflijn

De eerste massa-geproduceerde 8-in-1 elektrische aandrijflijn ter wereld. BYD beschikt over een uitzonderlijk diep geïntegreerde keten van leveranciers. Dat houdt in dat BYD acht belangrijke componenten (VCU, BMS, MCU, PDU, DC-DC controller, ingebouwde lader, aandrijfmotor en transmissie) binnen hetzelfde continue productieproces kan opnemen, en zo ’s werelds eerste in serie geproduceerde 8-in-1 elektrische aandrijflijn kan bieden. Dat biedt zowel een veel efficiënter gebruik van ruimte als een veel grotere energie-efficiëntie.

Opladen met hoge snelheid

Dankzij de laadcapaciteit van DC 88kW kun je de BYD ATTO 3 met hoge snelheid opladen, van SOC 30% tot 80% in slechts 29 minuten. En met onze optionele 11kW-wandbox voor thuis maak je het jezelf helemaal makkelijk.

Hoog-rendement warmtepompsysteem als standaard

Een geavanceerd ‘energiebesparend’ warmtepompsysteem behoort tot de standaarduitrusting. Ontworpen om de restwarmte van de omgeving, aandrijflijn, de passagiersruimte en zelfs de accu’s in hoge mate te benutten om de thermische efficiënte te benutten, zowel om te verwarmen en te verkoelen. Deze betrouwbare pomp beperkt het energieverlies over een breder temperatuurbereik, wat het rijbereik bij lage temperaturen aanzienlijk vergroot.

Blijf verbonden

De cockpit van de BYD ATTO 3 verrijkt elke rit met alle intelligente verbonden opties die je maar kunt wensen. Verbind je telefoon via Apple CarPlay of Android Auto met het mediasysteem op het draaibare 15,6 inch touch screen, zodat je toegang hebt tot al je ondersteunde apps, zoals Spotify en HERE Maps*. Zo blijf je verbonden, geïnformeerd en vermaakt tijdens elke reis.

En dankzij de intelligente stembesturing heb je je handen vrij en kunt je je ogen op de weg houden.

De BYD cloud-service op APP wordt je exclusieve butler op reis, en de OTA-functie voor het upgraden van het systeem houdt alles up-to-date voor de best mogelijke service.

*Apple CarPlay, Android Auto, Spotify, HERE Maps zijn in beperkte markten beschikbaar.

Meer energie voor heel je leven

De BYD ATTO 3 kan worden gebruikt als je persoonlijke mobiele energiecentrale voor het opladen van elektrische apparaten, waar en wanneer je maar wilt. Stel je voor: midden in de vrije natuur en toch toegang tot stroom! Je hoeft alleen maar onze waterdichte stekkerdoos aan te sluiten om je trip te voorzien van een extra dosis energie.