Ga naar de inhoud

Inruilen

Ruil je huidige auto in

Je hebt de knoop doorgehakt: die nieuwe BYD komt er. Nu ben je benieuwd wat de inruilwaarde is van jouw huidige auto, want elke euro is natuurlijk mooi meegenomen in de aanschaf van de nieuwe 100% elektrische BYD.

Twee opties

Hoe werkt inruilen?

Het inruilen van jouw oude auto is simpel bij BYD. Je hebt twee opties: Je maakt een afspraak op een van onze locaties om de inruilwaarde te bespreken of neemt de auto gelijk mee naar de afspraak van jouw BYD-proefrit.

De BYD sales consultant bespreekt in beide gevallen de voorwaarden met je, vraagt gegevens van de huidige auto bij je op en maakt een aantal foto’s van de auto. Dan krijg je nog een kop koffie of thee en kun je op je gemak een rondje door de showroom maken. In 15 tot 30 minuten wordt de inruilwaarde van jouw auto berekend en nemen we het bedrag mee in de prijsopgaaf van jouw nieuwe BYD.

Vragen?
Heb je vragen of wil je direct een afspraak plannen bij ons om jouw inruilwaarde te bepalen (en gelijk een proefrit te maken)? Neem dan contact met ons op!

BYD proefrijden

De enige manier om écht kennis te maken met BYD is natuurlijk met een proefrit. Plan hieronder jouw proefrit in.

Nog vragen?

Vragen over Go Private Lease van BYD? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Blijf op de hoogte van al het BYD nieuws.

Mis niets meer

Wil je meer weten over BYD en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan via onderstaande knop. Zo ontvang je direct al het nieuws in jouw mailbox. We houden je graag op de hoogte, want er gebeurt veel rondom BYD.

Blijf op de hoogte