Ga naar de inhoud

De nieuwe definitie van ‘meer’

BYD TANG

400 kmActieradius WLTP
€ 73.300Vanafprijs incl. BTW
€1.179,- /mnd*60 mnd en 10.000 km/jaar

Gun je gezin meer met de TANG. Meer luxe, meer ruimte, meer stijl, meer zitplekken, meer controle, meer veiligheid, meer mogelijkheden, meer uitrusting… en allemaal 100% elektrisch. Deze 7-zits SUV met 1500 kg trekgewicht heeft alles wat je nodig hebt & nog veel meer.

Uitvoering

Meer stijl

De Chinese draak is een teken van geluk, levenskracht en wijsheid. Niet voor niets de inspiratie voor het ontwerp van onze premium gezins-EV dus! De krachtige brede aanblik met de typerende ‘drakensnor’ in de koplampen, de lange lijnen op de body, alle details geven deze 7-zitter een expressieve stijl waarin jij en je gezin absoluut gezien willen worden.    

Uitvoering

Meer luxe

Een gezins-EV een compromis? Stap in de TANG en je begrijpt direct dat jullie vanaf nu in pure luxe reizen! Elke rit zit beter dankzij de luxe bekleding en klinkt beter dankzij het DIRAC-Live® geluidssysteem met 12 speakers. Het 15,6 inch multimedia-touchscreen, de meekleurende interieurverlichting en luxe materialen maken de sfeer helemaal af, ongeacht de stemming op de achterbanken.

Uitvoering

Meer ruimte

Van je dagelijkse routes tot meerdaagse roadtrips, je TANG biedt je ruim de ruimte voor elk avontuur. Met zeven comfortabele zitplekken en twee flexibel neer-te-klappen achterbanken vind je altijd de ideale indeling voor elke reis. Je kunt een maximale bagageruimte creëren van wel 1.655 liter*! En de dakdragers bieden je zelfs nog meer mogelijkheden.

*1.655 liter achter de stoelen op de eerste rij, 940 liter achter de tweede rij en 235 liter achter de achterste rij. Lading en laadvermogen beperkt door gewicht en gewichtsverdeling.

Uitvoering

Meer inzicht

De BYD Connect-app biedt je wanneer je maar wilt realtime informatie over de status van je auto. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent, terwijl je de belangrijkste functies op afstand kunt activeren en bedienen vanaf je smartphone.

/

Specificaties

1 Krachtige uitvoering

400 kmActieradius WLTP
4,6 sec0 – 100 km/u
180 km/uMax. snelheid
86,4 kWhBatterij
380 kWVermogen
680 NmKoppel
1.655 LMax. opbergruimte
1500 kgTrekgewicht
0 g/kmCO2 uitstoot
Specificaties

Meer veiligheid

Met volle achterbanken wil je natuurlijk verzekerd zijn van de grootst mogelijke veiligheid! Dus gaven we onszelf een uitdaging bij het ontwerpen van de TANG: onze veiligste EV ooit bouwen. Het resultaat? Je TANG is voorzien van 20 ultramoderne veiligheidsvoorzieningen zoals een 360-graden HD-surroundcamera, 11 buitenradars en alle ‘Advanced Drivers Assistance System’ technologie die je maar kunt wensen.

Meer controle

De TANG biedt je Real-Time Electric All-Wheel Drive. Da’s een mondvol, maar het betekent dat je EV je altijd optimale grip en controle biedt. Neem je een kijkje bij de wielen, dan zie je de standaard Brembo remklauwen en IPB-remsysteem van Bosch. Elke kenner zal je vertellen dat dat betekent dat je in elke situatie volledig in controle bent én blijft.

Duurzaamheid

Blade Battery

Na vele onafhankelijke tests mogen we met recht zeggen dat onze Blade Battery een van de veiligste en beste batterijen ter wereld is. Dit komt mede doordat we al ruim 27 jaar een wereldwijde autoriteit zijn in batterijtechniek

De TANG proefrijden

De enige manier om écht kennis te maken met de TANG  is natuurlijk met een proefrit. Klik op de onderstaande knop om jouw proefrit in te plannen!

Zakelijke lease

We bieden voor onze zakelijke rijders speciale leaseplannen aan. Kom erachter welke voordelen dit oplevert tijdens een zakelijk adviesgesprek.

Niets missen?

Blijf op de hoogte van de BYD TANG

Wil je meer weten over de BYD TANG en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan.

Blijf op de hoogte