Ga naar de inhoud

BYD Partners

Samenwerkingen die energie geven

BYD x Partners

Trots op onze partners

Wij zijn verheugd om samen te werken met enkele van ’s werelds meest vooraanstaande merken die zich inzetten voor duurzaamheid en innovatie. Samenwerkingen met bedrijven als UEFA, BEAT Cycling Club, The Ocean Cleanup, Vattenfall InCharge en Shell Recharge zijn een bron van inspiratie en motivatie voor ons. Samen streven we naar een schonere toekomst en een betere wereld. Leer meer over onze samenwerkingen en hoe we gezamenlijk de weg banen naar duurzame mobiliteit en een schonere planeet.

UEFA

Elektrische innovatie tijdens UEFA Euro 2024™

UEFA EURO 2024™ vindt plaats in tien stadions van wereldklasse in Duitsland van 14 juni tot 14 juli 2024. Als officiële partner voor de UEFA EURO 2024™ kunnen we tijdens dit prestigieuze evenement onze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische voertuigen aan een groot publiek laten zien. Het partnerschap sluit ook perfect aan bij het streven van de UEFA om een groenere en milieuvriendelijkere UEFA EURO 2024™ te promoten.

BEAT Cycling Club

BEAT Cycling Club rijdt duurzaam met BYD

Voor duurzaamheid is de elektrische vloot van BEAT Cycling Club essentieel. De sport vereist betrouwbare voertuigen voor lange afstanden, uitgerust met communicatie technologie en fietsendragers. De BYD ATTO 3 met zijn Blade Battery voldeed perfect aan deze eisen, met voordelen zoals veiligheid, bereik en duurzaamheid. “Voor ons team was de keuze voor BYD onmiskenbaar.”

The Ocean Cleanup

Samenwerken voor een schonere oceaan

Louwman BYD heeft zich als partner verbonden aan Stichting De Noordzee in de Beach Cleanup Tour. Tijdens deze Tour gaan duizenden vrijwilligers het strand op om troep op te ruimen. Omdat de organisatie ook op het gebied van vervoer zo milieuvriendelijk mogelijk wil opereren, stelt Louwman BYD diverse volledig elektrisch aangedreven voertuigen ter beschikking. BYD is de grootste fabrikant van geëlektrificeerde auto’s geworden dankzij een duidelijke visie waarbij zorg voor het milieu centraal staat. Ook het partnership met De Beach Cleanup Tour geeft daar invulling aan.

Shell Recharge

Slim rijden, slim besparen

BYD en Shell Recharge zetten een nieuwe stap voorwaarts in elektrisch rijden. Met onze speciale BYD X Shell Recharge-pas kun je gemakkelijk en tegen een lager tarief jouw elektrische auto onderweg opladen. Dankzij BYD en Shell Recharge profiteer je van een zorgeloze rij- en laadervaring. Ga met ons mee op deze duurzame reis.

Vattenfall InCharge

Samen op weg naar duurzame mobiliteit

Samen met Vattenfall InCharge bieden wij verschillende services aan voor het opladen van jouw BYD. Thuis of onderweg. Maak gebruik van de BYD-laadpas en bijbehorende app. Met 85.000 locaties om je elektrische BYD op te laden ben je altijd dichtbij het volgende oplaadpunt (inclusief snelladers). Ook in het buitenland kun je gewoon opladen met de BYD-laadpas.