Ga naar de inhoud

BYD ETP3

Bereik icoon
Actieradius
238 KM (WLTP)
Torsie icoon
Inhoud
3.500 L
Uitstoot icoon
Vanafprijs excl. BTW
€ 28.490,-


De BYD ETP3 is dé duurzame 100% elektrische bedrijfswagen met een royale opbergruimte van 3,5 m³ met een laadvermogen van 805 kg. Ook handig: er zit standaard een slijtvaste aluminiumvloer in mét antislip. In de vloer zitten trekgespen om lading goed vast te zetten. Met deze ETP3 verminder jij gemakkelijk jouw ecologische voetafdruk en word je ineens een stuk duurzamer. De BYD ETP3 komt in aanmerking voor de SEBA-subsidie, klik hier.

Innovatief en efficiënte bedrijfswagen

De compacte en dynamische BYD ETP3 is de ideale oplossing om gemakkelijk door smalle straten te rijden en jouw leveringen zo productief mogelijk te maken. Met deze ETP3 verminder jij gemakkelijk jouw ecologische voetafdruk en word je ineens een stuk duurzamer.

Veel laadruimte

Deze 100% elektrische bedrijfswagen heeft een royale opbergruimte van 3,5 m³ met een laadvermogen van 805 kg. Ook handig: er zit standaard een slijtvaste aluminiumvloer in mét antislip. In de vloer zitten trekgespen om lading goed vast te zetten.

Blade Battery

De ETP3 heeft standaard een Blade Battery aan boord. Maar wat betekent dat nou precies? De batterijen bevatten geen nikkel en kobalt, dat is beter voor het milieu. Daarnaast zorgt de Blade Battery voor een WLTP van 238 kilometer en kan de batterij binnen een half uur worden opgeladen van 30 naar 80 procent. Geen laadstress dus.

/

Specificaties

Innovatief en efficiënt

Bereik icoon
238 km
Actieradius WLTP
Optreksnelheid icoon
13 sec
0 – 100 km/u
Topsnelheid icoon
100 km/u
Max. snelheid
Batterij icoon
44,9 kWh
Batterij
Vermogen icoon
100 kW
Vermogen
Torsie icoon
180 NM
Koppel
Maximale opslag icoon
3.500 L
Max. opbergruimte
Energielabel icoon
A
Energielabel
Uitstoot icoon
0 g/km
CO2 uitstoot

Contact opnemen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over BYD

Duurzame mobiliteit gaat over elke beweging duurzamer maken. Wij blijven daarom zoeken naar slimme en elektrische innovaties in emissievrije mobiliteit.

Vragen? Wij helpen je graag

Vragen over BYD, onze modellen of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Niets missen?

Blijf op de hoogte van alles rondom BYD

Wil je niets missen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan.

Blijf op de hoogte