Ga naar de inhoud

Coming soon.

BYD SEAL U DM-i

Bereik icoon
Meer dan 1.000 km
Actieradius
Prijs icoon
TBA
Vanafprijs incl. BTW
Lease icoon
TBA
Leaseprijs p/m

Combineer elektrisch rijden met hybride technologie
Ontdek de BYD SEAL U DM-i, een veelzijdige SUV waar veiligheid, comfort en praktische bruikbaarheid samenkomen. Is de stap naar elektrisch rijden nog te groot? De combinatie van elektrisch rijden met hybride technologie maakt de SEAL U DM-i een ideale keuze. Verwachting: tweede helft van 2024 in de showrooms.

Blijf op de hoogte

Totale range meer dan 1.000 km, laag verbruik 

De SEAL U DM-i is er standaard met de veilige BYD Blade Battery, die vrij is van nikkel en kobalt. De dagelijkse woon-werkritten (range: 80 km elektrisch) kunnen volledig elektrische worden uitgevoerd. De accu laadt tijdens het rijden op zodat elektrische aandrijving altijd beschikbaar is. De overgang tussen EV-modus naar hybride modus verloopt buitengewoon soepel. Met een totale range van wel 1.000 km maakt dat de BYD SEAL U DM-i een uitstekende keuze is, zonder je druk te maken over de range.

Standaard rijk uitgerust

Het interieur van de BYD SEAL U DM-i is hetzelfde als het interieur van de elektrisch aangedreven SEAL U. Zo is de auto voorzien van luxe en comfort met ruimte voor vijf passagiers en een panoramisch glazen schuif-kanteldak. Vegan lederen bekleding, elektrisch verstelbare stoelen met verwarming- en ventilatiefunctie en 15,6 inch touchscreen zijn standaard.

Hybride technologie 

De BYD SEAL U DM-I beschikt over een Super Dual Mode-aandrijflijn, maar wat is dat precies? Dat wil zeggen dat de auto op twee manieren aangedreven kan worden. Met een opgeladen accu rijdt de auto puur elektrisch. Wanneer de accu leeg raakt, wordt de benzinemotor automatisch ingeschakeld om de actieradius te vergroten. De benzinemotor werkt dan als een generator die de accu oplaadt terwijl de wielen nog steeds worden aangedreven door de elektromotor.

Hierdoor valt de SEAL U DM-i op door laag brandstofverbruik, maximale efficiency en kracht gecombineerd met rustig, comfortabel rijgedrag. De ‘i’ in DM-i staat voor “intelligence”, wat verwijst naar alle intelligente technieken die bijdragen aan het totaalpakket van deze aandrijflijn. 

Blijf op de hoogte

Wil je als één van de eersten op de hoogte zijn van het nieuws rondom de BYD SEAL U DM-I? Dat kan! Klik hieronder op de button om je in te schrijven, zodat je geen updates meer mist.

Blijf op de hoogte

Meer over BYD

Duurzame mobiliteit gaat niet over minder bewegen, maar over elke beweging duurzamer maken. Wij blijven daarom zoeken naar slimme innovaties in emissievrije mobiliteit.

NIETS MISSEN?

Blijf op de hoogte van de BYD SEAL U DM-i

Wil je meer weten over de BYD SEAL U DM-i en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan.

Blijf op de hoogte