Ga naar de inhoud

BYD HAN

521km
Actieradius WLTP
3,9sec
0 – 100 km/u
180km/u
Max. snelheid
Houd mij op de hoogte

Winnaar iF Design Award

Het gedurfde, innovatieve ontwerp van de HAN is opvallend vanuit elke hoek en wordt perfect aangevuld door een luxueus interieur. Niet voor niets dat het de iF Design Award won, een van de meest prestigieuze en erkende internationale designprijzen.. 

De belichaming van perfect design

Opperste efficiëntie in opperste luxe. Met een extreem lage weerstandscoëfficiënt van 0,23 heeft de HAN de perfecte balans voor snelheid, uithoudingsvermogen, actieradius en een fantastische look.

Kristallen streamer-koplampen

De indrukwekkende kristallen streamer-koplampen hebben een strakke futuristische uitstraling, met een stijlvolle mix van verlichte schoonheid en verlichtende technologie.. 

Futuristiche achterlichten 

De in-het-oog-springende LED-achterlichtbalk over de volle breedte van de HAN maakt een uitgesproken en perfect zichtbaar statement.

Sportief, aerodynamisch ontwerp

De slanke contouren van de carrosserie worden geaccentueerd door de sportieve achterkant, terwijl de neus de elegante lijnen van de HAN accentueert.

Controle binnen handbereik

De uitzonderlijke aandacht voor design en detail vind je terug tot in de indeling van het interieur en de toegankelijkheid van alle knoppen en bedieningen.

Het heldere 15,6-inch multimedia-touchscreen op de middenconsole maakt je het rijden gemakkelijker en aangenamer, en ziet er fantastisch uit. Ook je passagiers zitten er luxueus bij: via een multifunctionele pad in de armsteun van de achterbank bedien je de stoelverstelling, zonnedak en omgevingslicht, samen met het AC-paneel om de temperatuur, luchtstroom en nog meer te regelen.

Ruime cabine vol verfijnd vakmanschap

De lichte en ruime cabine is ontworpen voor het comfort van zowel bestuurder als passagier. Om in te zitten en om te zien!

De verwarmde stoelen voor en achter en een verwarmd stuurwiel zorgen voor ultiem comfort. De stoelen zijn gemaakt van zacht nappaleder, en zijn tot in de kleinste details en materialen verfijnd afgewerkt. Dus ontspan en geniet van de reis, je hebt het verdiend!

Hoor het verschil met het Dynaudio sound system

Je muziek klinkt beter dan ooit dankzij de uitzonderlijke geluidskwaliteit van het wereldberoemde Dynaudio surround sound-systeem: 12 HiFi-klasse luidsprekers, ontworpen en afgesteld in Denemarken.

HAN leeft mee met kleur

Geïnspireerd door de dynamiek van kringen in het water, verandert de actieve omgevingsverlichting mee met je stemming, zowel in kleur als in beweging. Een extra meeslepende ervaring bij elke rit.

Warmtepompsysteem

Een geavanceerd ‘energiebesparend’ warmtepompsysteem behoort tot de standaarduitrusting. Ontworpen om de restwarmte van de omgeving, aandrijflijn, de passagiersruimte en zelfs de accu’s in hoge mate te benutten om de thermische efficiënte te benutten, zowel om te verwarmen en te verkoelen. Deze betrouwbare pomp beperkt het energieverlies over een breder temperatuurbereik, wat het rijbereik bij lage temperaturen aanzienlijk vergroot.

Panoramadak voor een grootse rijervaring

Het panoramische glazen schuifdak laat het zonlicht binnen, of de sterrenhemel boven je, en vergroot zo je rijervaring met meer licht, lucht en gevoel van ruimte. 

Geniet van de ultieme AWD-ervaring 

De HAN maakt elke roadtrip opwindend met een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 3,9 seconden. De realtime elektrische vierwielaandrijving biedt een superieure tractiecontrole in alle weersomstandigheden. Dus stap in en verken de wereld!  

Superieure remprestaties

De HAN is uitgerust met het nieuwste Integrated Power Brake-systeem (IPB) van Bosch en Brembo-remklauwen, de befaamde specialisten op het gebied van remsystemen voor high-performance auto’s. Kortom: geniet onbezorgd van sportieve prestaties, betere stabiliteit, sneller reactievermogen en kortere remweg van de HAN.

Intelligente vering

Het standaard uitgeruste intelligente veersysteem maakt elke rit soepeler en comfortabeler. De vering maakt gebruik van zeer gevoelige sensoren om zich aan te passen aan het wegdek, terwijl de schokdempers zich automatisch aanpassen aan de omstandigheden, bijvoorbeeld in bochten of bij het veranderen van rijbaan, voor superieure rijprestaties.

Blade Battery

BYD is al meer dan 27 jaar een pionier in de internationale accu-industrie. Onze nieuwste ultra-veilige Blade Battery heeft een reeks van rigoureuze tests ondergaan, onder de meest extreme omstandigheden. Daardoor kunnen we met zekerheid zeggen dat het een van ’s werelds veiligste batterijen is.

Veiligheid is altijd een topprioriteit

De HAN EV zet de nieuwe standaard voor veiligheidsnormen van elektrische voertuigen. 

Meer energie voor heel je leven 

De innovatie Vehicle-to-Load (V2L) technologie maakt van de HAN je persoonlijke mobiele energiecentrale. Stel je voor: midden in de vrije natuur en toch toegang tot stroom! Van apparaten tot je kampeeruitrusting, laad alles op, waar en wanneer je maar wilt.

Specs

521km
Actieradius WLTP
3,9sec
0 – 100 km/u
180km/u
Max. snelheid
85,4kW/u
Batterij
AWD
Dual Motor
19inch
Velgen