Ga naar de inhoud
BYD HAN

BYD HAN

521km
Actieradius WLTP
3,9sec
0 – 100 km/u
180km/u
Max. snelheid

Specificaties

521km
Actieradius WLTP
3,9sec
0 – 100 km/u
180km/u
Max. snelheid
85,4kWh
Batterij
AWD
Dual Motor
19inch
Velgen

De overtreffende trap in alles

Neem al onze expertise, ervaring, ambities en creatief vakmanschap en breng deze samen in het ontwerp van een elektrische sedan – dat is de BYD HAN. Van het prijswinnende design tot de kleinste details, in alles hebben we die extra stap gezet om je een superieure EV-beleving te bieden.

Superieur design

Het ontwerp van de HAN is doorspekt met kenmerkende BYD-details: koplampen die de snor van een Chinese draak vormen, een traditionele Chinese knoop als achterlichten en een lijnenspel vol energie en emotie. Niet voor niets heeft het indrukwekkende design van de HAN de prestigieuze iF Design Award gewonnen! Dit is serieus een sedan van een ander niveau.

BYD HAN achterkant

Superieure prestaties

Even technisch: de gestroomlijnde carrosserie van je HAN heeft een weerstandscoëfficiënt van 0,23. Dat is extreem laag! Mede hierdoor accelereert je HAN van 0-100 in 3,9 seconden en heb je een bereik van 512 kilometer op één lading. Die vloeiende strakke lijnen zijn er dus niet alleen voor de prijswinnende looks.

Superieur comfort

Eerlijk gezegd weten we niet wie er comfortabeler bijzit; de bestuurder of de passagiers? Alle sportstoelen (voor én achter) zijn elektrisch volledig verstelbaar en verwarmd, net als het stuur. En met het multifunctionele touchscreen in de armleuning achterin heb je evenveel controle over de interieurverlichting, het panorama dak en het klimaatsysteem. Voorin, achterin… iedereen zit even rijk!

Superieure controle

Kracht is niets zonder controle. Daarom biedt de HAN je Real-Time Electric All-Wheel Drive en een intelligent veringsysteem. Oftewel: altijd volle grip, comfort en controle in elke situatie. Bovendien is de HAN standaard uitgerust met parcours-niveau Brembo remklauwen en het IPB-remsysteem van Bosch. Met je HAN ben én blijf je meester bij elke uitdaging.    

BYD HAN zijaanzicht
BYD HAN details

Superieur vakmanschap

Kwaliteit die je voelt bij elke aanraking, dat is het Dynasty Interior van de HAN. Van de napa-lederen bekleding, de verfijnde afwerking en materialen in de cabine en het dashboard, tot het intuïtieve 15,6 inch multimedia-touchscreen die je de volledige controle geeft over je rit – elk detail is het resultaat van hoogstaand vakmanschap.

Superieure uitstraling

Til elke rit naar een hoger niveau met het high-end Dynaudio surround sound-systeem: 12 HiFi-luidsprekers, ontworpen, afgesteld en geperfectioneerd in Denemarken. De actieve interieurverlichting leeft mee met je stemming in kleur en beweging, en het standaard panoramische dakraam biedt je een heerlijk ruimtelijke beleving.

BYD HAN details

Meer energie voor heel je leven

De innovatie Vehicle-to-Load (V2L) technologie maakt van de HAN je persoonlijke mobiele energiecentrale. Stel je voor: midden in de vrije natuur en toch toegang tot stroom! Van apparaten tot je kampeeruitrusting, laad alles op, waar en wanneer je maar wilt.

Blade Battery

Na vele onafhankelijke tests mogen we met recht zeggen dat onze Blade Battery een van de veiligste en beste batterijen ter wereld is. Dit komt mede doordat we al ruim 27 jaar een wereldwijde autoriteit zijn in batterijtechniek