Ga naar de inhoud

60 BYD ATTO 3’s voor Medux

17 november 2022 Machteld van Rooy

BYD Louwman heeft Medux als haar eerste fleetsales klant verwelkomd. Woensdag 16 november hebben de eerste 15 Medux medewerkers hun ATTO 3 in ontvangst mogen nemen. Deze aflevering draagt bij aan de verdere verduurzaming van het wagenpark van Medux en haar labels Medipoint, HartingBank en Atlas Kidtech. In totaal neemt Medux 60 ATTO 3’s af.

Een feestelijk moment
Extra bijzonder is dat ze bij de eerste BYD-auto’s horen die op de Nederlandse weg te zien zijn. Dat is dan ook gevierd met een feestelijke onthulling bij BYD | Louwman in Amsterdam met aanwezigheid van Terberg Business Mobility.  

Duurzame mobiliteit
BYD staat voor ‘Build Your Dreams’ en zet zich in voor een betere toekomst door het ontwikkelen van slimme en elektrische innovaties in mobiliteitsoplossingen. Slimme innovaties voor een beter leven, dat is waar we ons 100% voor inzetten.  Wij zijn trots dat Medux als pionier in duurzaamheid binnen de hulpmiddelensector heeft gekozen voor BYD Louwman en kijken wij uit naar een mooie en duurzame samenwerking en veel veilige kilometers voor onze cliënten!

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden op het gebied van fleet management? Neem dan contact op met Martijn de Groot via m.degroot@louwman-byd.nl of via +31 6 25 25 33 92.