Ga naar de inhoud

Louwman BYD breidt netwerk uit

23 januari 2024 Machteld van Rooy

  • In het eerste kwartaal 2024 breidt Louwman BYD haar sales- en servicelocaties uit in lijn met de groeiambitie van het merk in Nederland.
  • Dekking wordt verder uitgebreid met BYD Meppel, BYD Apeldoorn, BYD Utrecht en BYD Arnhem.

Louwman BYD breidt haar netwerk in hoog tempo uit. Bestaande en nieuwe partners openen in 2024 nieuwe sales- en servicelocaties verspreid over het land. Met de uitbreiding van het BYD netwerk voor sales en service geeft Louwman BYD gestalte aan de groeiambities van het merk in Nederland.

In juli 2022 opende Louwman BYD haar eerste showroom in Amsterdam. Kort daarna volgde Rotterdam en opende de locatie in Eindhoven haar deuren. Louwman BYD beschikt daarnaast al over twee service- en proefritlocaties in Arnhem en Groningen.

Dekking Noord- en Midden Nederland
Met haar service- en proefritlocatie in Groningen is ADG Groep al bekend met BYD. Hier komt een volledig nieuwe locatie in Meppel bij die zowel sales als service zal beslaan. Hiermee wordt BYD beter bereikbaar in noordelijk Nederland. 

Voor midden Nederland introduceert Louwman BYD een nieuwe partner: Bochane Groep. Onder de naam BYD Utrecht en BYD Apeldoorn worden sales- en servicelocaties geopend.   

In Arnhem, waar een service- en proefritlocatie is gevestigd, wordt door Louwman een nieuwe sales- en servicelocatie ingericht. 

Groeiambitie 
General Manager Louwman BYD Lucas van Schijndel is trots op de stappen die gemaakt zijn. “In zeer korte tijd is een volledig operationele organisatie opgezet die dag in dag uit hard werkt om BYD in Nederland op de kaart te zetten. De uitbreiding van het netwerk draagt bij aan de groeiambitie van Louwman en BYD. Bij een groeiende line-up in personenauto’s en bedrijfswagens past een dito netwerk waarin persoonlijk contact en klantgerichtheid centraal staan.”  

Timing 
BYD Meppel, BYD Utrecht, BYD Apeldoorn en de vernieuwde locatie van BYD Arnhem openen in het eerste kwartaal van 2024.