Ga naar de inhoud

Alles over online een auto bestellen

Werk, studie, familie, vrienden, sport, up-to-date blijven van alle nieuwe series, muziek en podcasts: bij BYD begrijpen we heel goed dat een week snel vol zit. Een nieuwe BYD bestellen kan bij ons daarom ook online. Comfortabel op de bank of achter je bureau kun je op je gemak alle modellen, uitvoeringen, kleuren en specificaties bekijken.

Hoe bestel je online een auto?

Ga naar de configurator en kies jouw BYD model uit. Je hoeft alleen maar te kiezen wel pakket je wil en welke kleur. Dat is makkelijk kiezen. Daarna kies je of je direct wil bestellen zonder proefrijden of liever voor leasen gaat.

Vervolgstappen

Nadat je de aanvraag hebt ingediend, kun je achterover leunen en gaan wij voor je aan de slag. Een medewerker van de afdeling Sales neemt zo snel mogelijk contact met je op om de bestelling samen met je te controleren. Is alles in orde en ben je tevreden? Dan maken we de bestelling definitief en is de BYD van jou!

Wij houden je vervolgens op de hoogte van de bestelstatus. Wanneer jouw BYD er bijna is nemen we contact met je op om een ophaaldatum te bespreken. Voor je de auto komt ophalen moet de betaling voldaan zijn.

Vragen?

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.